ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen e-Golf groot succes! Productie wordt vanaf maart verdubbeld

02-02-2018

Volkswagen e-Golf groot succes! Productie wordt vanaf maart verdubbeld

De totaal elektrische Volkswagen e-Golf doet het goed, zo valt te concluderen uit de nieuwe plannen van het concern. De Duitsers willen de productie van de elektrische Golf in eigen land verdubbelen vanaf maart 2018. De Volkswagen e-Golf was in 2017 de derde bestverkochte elektrische auto in Nederland. U kan hem nu in verscheidene uitvoeringen leasen bij ActivLease en ook in 2018 profiteert u dan van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Volkswagen e-Golf leasen populair in Nederland

In 2017 werden er 895 Volkswagen e-Golfs op kenteken gezet in Nederland. Dat kunnen er dit jaar nog meer worden nu de productie wordt opgeschroefd. De Duitsers produceren reeds 35 auto’s met de elektromotor per dag. Dat gaat trapsgewijs omhoog vanaf maart richting 70 e-Golfs. Verscheidene Europese landen, waaronder Nederland maar ook Noorwegen, lopen warm voor de elektrische omslag.

Volkswagen e-Golf actieradius maximaal 300 kilometer

De Volkwagen e-Golf bevat de luxe uitrusting en aangename wegligging die u van de reguliere Golf-range gewend bent. Daarbij levert Volkswagen een elektromotor bij de VW e-Golf die een maximum actieradius kan behalen van 300 kilometer. Slimme opties zoals wireless charging voor uw telefoon en de Discover Pro navigatie voor het infotainmentsystemen, maken de Volkswagen e-Golf werkelijk een leaseauto die klaar is voor de toekomst.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf lease afsluiten? Kies ActivLease!

ActivLease heeft de Volkswagen e-Golf direct op voorraad met verscheidene optiepakketten. Onze vriendelijke lease experts sturen u graag een leaseofferte en kunnen u informeren over de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en helpt u bij iedere stap richting de elektrische omslag. Wij kunnen ook helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein zodat uw Volkswagen e-Golf opladen makkelijker dan ooit zal zijn.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen e-Golf groot succes! Productie wordt...