ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen e-Golf verovert een kwart van alle V...

Volkswagen e-Golf verovert een kwart van alle VW Golf-verkopen

30-01-2019

Volkswagen e-Golf verovert een kwart van alle VW Golf-verkopen

De Volkswagen e-Golf houdt gemakkelijk stand als één van de populairste elektrische auto’s van Nederland. Dit ondanks de vele concurrenten die sinds vorig jaar op de leasemarkt zijn verschenen, zoals de Hyundai KONA Electric en de Nissan Leaf. De verkoopcijfers onderstrepen dit succes. In 2018 zijn in totaal 9.500 nieuwe Golfs op kenteken gezet en wel 23,5 procent daarvan was een volledig elektrische e-Golf! Ook bij ActivLease zien we een onophoudelijke run op de Volks-EV en daarom hebben we onze voorraadactie verlengd. Bekijk onze VW e-Golf aanbiedingen en vraag een leaseofferte aan.

Slechts 4 procent bijtelling

Van de Volkswagen e-Golf zijn in 2018 in totaal 2.243 exemplaren verkocht. In zijn klasse deed alleen de Nissan Leaf het beter met 3.369 stuks. Een grote reden voor het verkoopsucces kan toegeschreven worden aan de gunstige bijtelling. De Volkswagen e-Golf heeft een fiscale waarde vanaf 39.250 euro en komt daarmee in aanmerking voor de lage 4 procent bijtelling.

Betrouwbaar

Een andere reden dat leaserijders zo vaak voor een Volkswagen e-Golf kiezen is zijn betrouwbaarheid. De e-Golf is immers gewoon een Golf, maar dan volledig elektrisch. En dus weet u precies wat u kunt verwachten: uitstekende prestaties, goede bouwkwaliteit en een aantrekkelijke zakenauto waarmee u altijd goed voor de dag komt. De VW e-Golf heeft een 35,8 kWh accu aan boord en haalt daarmee een actieradius van 230 kilometer. Hij is bovendien geschikt om te snelladen met 40 kW en daarmee kunt u in 30 minuten al 100 kilometer actieradius bijladen.

Volkswagen e-Golf

VW e-Golf leasen uit voorraad

Bij ActivLease vinden we het ook belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een nieuwe leaseauto. Daarom bieden wij de Volkswagen e-Golf aan in een speciale uitvoering. Hiermee profiteert u van een volle uitrusting met extra comfort, zonder dat u teveel betaalt. Onze actieauto’s worden standaard geleverd met o.a. een uitgebreid navigatiesysteem, adaptive cruise control, achteruitrijcamera, Active Info Display en een warmtepomp. Uit voorraad leverbaar, dus u kunt snel instappen!

Kies voor een elektrische auto bij ActivLease

Een elektrische auto heeft veel voordelen voor zakelijke rijders. Denk bijvoorbeeld aan de lage 4 procent bijtelling, de vrijstelling van wegenbelasting en de lagere brandstofkosten ten opzichte van een benzine- of dieselauto. En u profiteert ook nog eens van een bijzonder scherpe leaseprijs als u een e-Golf gaat leasen via ActivLease! Bekijk onze actuele voorraad of vraag een leaseofferte aan voor een voorstel op maat.

Bron: Volkswagen Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen e-Golf verovert een kwart van alle V...