ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen gaat uitbreiden! Wil 1.500 elektrisc...

Volkswagen gaat uitbreiden! Wil 1.500 elektrische auto's per dag produceren

09-02-2018
Volkswagen gaat uitbreiden! Wil 1.500 elektrische auto's per dag produceren

Volkswagen is reeds aanwezig op de elektrische leasemarkt met de goed ontvangen e-Golf en e-Up, maar de Duitsers willen de elektrische omslag de komende jaren beslissend winnen. Het Volkswagen concern presenteert om die reden een uiterst ambitieus plan. In de toekomst moet de Zwickau fabriek in Saksen het centrum van de elektrische autoproductie worden. Tot 1.500 elektrische modellen moeten van de band rollen in Zwickau. Als dat gaat lukken wordt Volkswagen thans een van de grootste elektrische autoproducenten van de wereld. Voor een Volkswagen e-Up of VW e-Golf lease kan u reeds een leaseofferte aanvragen bij de vriendelijke medewerkers van ActivLease.

Productie verhogen voor de Volkswagen ID

De Duitsers kwamen in recente jaren in opspraak vanwege gesjoemel met de uitstoot van diesels, maar het Volkswagen concern belooft meer schone auto’s voor de komende jaren. De Volkswagen e-Up en de Volkswagen e-Golf leasemodellen die u nu uiterst voordelig kan leasen bij ActivLease, zijn louter het begin van de elektrische omslag. Volkswagen wil de grotere productiecapaciteiten gaan gebruiken om de Volkswagen ID (een elektrische sedan) te gaan produceren. Deze nieuwe elektrische topper vormt de basis van de ID Buzz (een elektrische minibus) en de ID Crozz (een elektrische cross over).

Volkswagen ID

De uitbreiding van de Volkswagen-fabriek zal thans in 2019 starten, gelijktijdig met de productie van de nieuwe elektrische auto’s. Een jaar later, 2020, moet de productie dermate opgeschaald zijn dat de verbluffende 1.500 elektrische auto’s per dag behaald moet worden. Momenteel is de uiterste productiecapaciteit van Volkswagen 1.350 auto’s per dag. Het nieuwe cijfer kan vergeleken worden met Tesla’s dagelijkse productiedoelstelling voor de Tesla Model 3.

Elektrische Volkswagen leasen met vriendelijke bijtelling? Kies ActivLease

Volkswagen wil in de komende jaren van verscheidene modellen elektrische varianten gaan produceren. U kan nu reeds de uiterst praktische Volkswagen e-Up of Volkswagen e-Golf leasen. Een elektrische Volkswagen leasen in 2018 betekent dat u kan profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke lease experts sturen u een leaseofferte op en helpen met iedere stap richting de elektrische omslag. ActivLease is uw leaseprofessional voor elektrische rijden. Wist u bijvoorbeeld dat u ook een laadstation voor op eigen terrein kan bestellen via ActivLease? Ga elektrisch met uw nieuwe Volkswagen leaseauto en lease een VW e-Up of een VW e-Golf.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen gaat uitbreiden! Wil 1.500 elektrisc...