ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 T5 plug-in hybrid getoond, bestel he...

Volvo XC40 T5 plug-in hybrid getoond, bestel hem bij ActivLease

02-05-2018

Volvo XC40 T5 plug-in hybrid getoond, bestel hem bij ActivLease

De Volvo XC40 komt er ook in plug-in hybride uitvoering, dat hebben de Zweden laten weten in China waar het doek van de eerste versie werd getrokken. De Volvo XC40 T5 komt als plug-in hybrid van de Zweedse crossover. Volvo gelooft dat in de komende jaren de elektrificatie uiterst snel op gang komt en dat de helft van de nieuwe Volvo’s een stekker zal hebben. Daarom zullen vanaf 2019 alle nieuwe Volvo modellen een plug-in hybride variant leverbaar krijgen. U kan deze uiteraard ook leasen bij ActivLease. Vraag een Volvo XC40 plug-in hybride leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Volvo XC40 T5 hybride motordetails

De eerste foto’s van de Volvo XC40 T5 plug-in hybride zijn vrijgegeven door de Zweden. Qua uiterlijk is de auto identiek aan de huidige Volvo XC40, die een fraaie elegante crossover is door Volvo’s nieuwe designstijl. De motordetails laat de fabrikant nog even geheim maar Autoweek speculeert dat de aandrijflijn een 1,5 liter driecilindermotor heeft met een vermogen van 180 pk. Die motor is gekoppeld aan een elektrische motor met een vermogen van 75 pk. Samen zorgt dit voor een gecombineerd vermogen van circa 250 pk en 400 Nm. Dit is nog niet bevestigd en kan dus verschillen van de plug-in hybride variant die Volvo voor Nederland zal leveren.

Elektrische omslag in China

Volvo is uiterst actief in China, beter bekend als de grootste markt voor elektrische auto’s. Vandaar dat de Zweden in China de plannen voor elektrificatie onthulden. Volvo verwacht dat omstreeks 2025 de helft van hun nieuwe auto’s een totaal elektrische aandrijving zal hebben. De Zweden willen klaar zijn voor de elektrische omslag en bieden daarom vanaf volgend jaar reeds alle nieuwe Volvo auto’s als plug-in hybride aan. De populaire Volvo XC40 met elektromotor uitrusten is een signaal dat ze deze marktverandering uiterst serieus nemen.

Volvo XC40 T5 plug-in hybrid

Volvo XC40 leasen bij ActivLease met vriendelijke bijtelling

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair die u helpt bij iedere stap van de elektrische omslag. U kan leasen uit een grote voorraad elektrische modellen en profiteren in 2018 van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u op en bieden advies over uw lease. U kan zelfs een laadpaal op eigen terrein bestellen bij ActivLease. Vraag hier een Volvo XC40 leaseofferte aan.

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 T5 plug-in hybrid getoond, bestel he...