ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogWordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Mod...

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

31-07-2018

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

Volgens de geruchten komt Tesla met een geheel nieuw interieur voor de Model S en Model X. Het dashboard van de elektrische leasetoppers zou vanaf volgend jaar volledig op de schop gaan om het meer in lijn te brengen met dat van de Model 3. Website Electrek heeft een aantal conceptbeelden van het bijzondere dashboard bemachtigd en u kunt ze hieronder bekijken.

Horizontaal touchscreen

Op de afbeeldingen zien we een mooi opgeruimd en minimalistisch interieur. Het touchscreen is daarin de meest opvallende feature. Deze is nu horizontaal op het dashboard gezet in plaats van verticaal en heeft geen randen meer. Achter het stuur is nog een digitaal, geïntegreerd instrumentenpaneel zichtbaar. Het geheel lijkt sterk op dat van de Model 3, een rustgevende plek die ideaal is voor zakelijke rijders. Het nieuwe Tesla interieur wordt ergens in 2019 gepresenteerd en een aantal jaar later zouden we zomaar een volledig nieuwe Model S en Model X kunnen zien.

Nieuwe Tesla interieur

Verbeterd interieur

Tesla heeft naast het herontwerp nog meer verbeteringen in petto. Volgens de geruchten krijgt het interieur van de Model S en Model X de beschikking over betere materialen, zachtere zitvlakken, een verbeterde achterbank met console, een draadloze telefoonlader en meer opbergmogelijkheden. Daarnaast blijft het Amerikaanse bedrijf van Elon Musk, zoals we inmiddels mogen verwachten, regelmatig software updates uitbrengen.

Tesla digitaal instrumentarium

Autonomie

Door het interieur van zijn verschillende modellen meer op elkaar te laten lijken wordt het voor Tesla goedkoper om ze te produceren. Ook is het minimalistische ontwerp en het grote scherm beter afgestemd op technologie voor zelfrijdende auto’s. Een Tesla auto kan al deels zelfstandig rijden dankzij Autopilot. Een must-have optie bij uw Tesla lease! Meer weten over Autopilot en autonomie? U leest het allemaal bij ActivLease.

Elektrische Tesla leasen? Kies voor ActivLease!

ActivLease is specialist in elektrisch leasen en daarom bent u aan het juiste adres voor een Tesla lease. Ontdek wat een plezier het is om in een elektrische Tesla te rijden en u wilt nooit meer terug! Wij bieden alle Tesla modellen en opties aan voor een uiterst scherp leasetarief. U kan ook een reservering plaatsen voor de langverwachte Tesla Model 3. Vraagt u een Tesla leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers, dan helpen zij u bij iedere stap van de elektrische omslag. ActivLease is er voor u!

Bron: Electrek

Tags
Tesla
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Mod...