ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Zakenauto van het Jaar 2022: dit zijn de 10 genomineerden!

30-06-2021

Zakenauto van het Jaar 2022: dit zijn de 10 genomineerden!

Er zijn nog 10 genomineerden over voor de titel Zakenauto van het Jaar 2022, uitgereikt door Automobiel Management. Vorig jaar ging de Tesla Model 3 er met de prijs vandoor, dus dit jaar is het de beurt aan een ander model. Woensdag 6 oktober worden de Driving Business Awards uitgereikt en weten we welke leaseauto zich in 2022 Zakenauto van het Jaar mag noemen. Wij zetten de genomineerden op een rijtje. Zit uw toekomstige leasewagen hier wellicht tussen? Bij ActivLease kunt u snel instappen dankzij onze voorraadmodellen.

 1. Ford Focus

De nieuwste generatie Ford Focus heeft extra sportieve looks meegekregen en is daarnaast ook ruimer dan zijn voorganger. Hij is te leasen in zowel een hatchback als een station uitvoering. De Ford Focus Wagon heeft 233 liter extra bagageruimte!

Ford Focus Wagon

Offerte aanvragen

 1. Hyundai Kona

De Hyundai Kona is een compacte SUV met een opvallend design. Hij is zowel met een benzinemotor, hybride benzinemotor én volledig elektrische aandrijving te leasen. De Hyundai Kona Electric heeft een WLTP-actieradius van 484 kilometer en is dus zeer geschikt voor alledaags gebruik. Bovendien profiteert u van slechts 12% bijtelling op EV’s.

Hyundai Kona

Offerte aanvragen

 1. Kia Niro

Net als de Hyundai Kona is ook de Kia Niro er zowel met een brandstofmotor als een elektromotor. Op technisch vlak is de Niro gelijk aan de Kona en ook zijn ze beide erg populair. Met de elektrische e-Niro kunt u tot 455 kilometer rijden op een acculading. ActivLease heeft nog een aantal exemplaren met slechts 8% bijtelling op voorraad. Wees er daarom snel bij!

Kia e-Niro

Offerte aanvragen

 1. Opel Corsa

De populairste compacte Opel is alweer de zesde generatie Corsa en biedt veel auto voor een aantrekkelijke prijs. Sinds vorig jaar is de Corsa voor het eerst ook volledig elektrisch te rijden. Deze Corsa-e is nauwelijks te onderscheiden van de ‘gewone’ Corsa en kan met een volle accu maar liefst 330 kilometer rijden.

Opel Corsa-e

Offerte aanvragen

 1. Peugeot 208

De Peugeot 208 is een compacte auto met een stoer design met opvallende LED verlichting aan de voor- en achterkant. Ook het interieur ziet er hip en futuristisch uit en beschikt optioneel over een 3D digitaal instrumentarium. Kiest u voor de volledig elektrische e-208, dan kunt u een actieradius van tot 340 kilometer verwachten.

Peugeot e-208

Offerte aanvragen

 1. Peugeot 2008

Peugeot heeft naast de 208 ook de nieuwe 2008 voorzien van een stoer design. Als compacte SUV staat de 2008 hoger op de wielen en biedt hij meer ruimte. Ook deze Peugeot heeft een elektrische uitvoering. Als e-2008  heeft hij een WLTP-actieradius van 320 kilometer.

Peugeot e-2008

Offerte aanvragen

 1. Polestar 2

De Polestar 2 is een van de populairste leaseauto’s van het afgelopen jaar en een echte concurrent voor de Tesla Model 3. De combinatie van een minimalistisch design met Volvo kenmerken en krachtige performance maakt de Polestar 2 zeer gewild. De auto is van binnen duurzaam bekleed en draait volledig op Google Android. Inmiddels is de Polestar 2 in verschillende uitvoeringen te leasen met maximaal 515 kilometer actieradius.

Polestar 2

Offerte aanvragen

 1. Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een leaseauto die naast zakelijk gebruik ook geschikt is voor het hele gezin. De nieuwste generatie is voorzien van veel slimme assistenten, een plug-in hybride aandrijving en een nóg ruimer interieur. Naast de hatchback is er ook een Octavia Combi beschikbaar met een bagageruimte van wel 640 liter!

Skoda Octavia

Offerte aanvragen

 1. Volkswagen ID.3

Met de ID-modellen is Volkswagen begonnen aan een nieuwe generatie elektrische auto's. Deze zijn herkenbaar aan het vernieuwende design en een bijna volledig digitaal interieur. De ID.3 heeft door zijn slimme ontwerp het formaat van een Golf en de binnenruimte van een Passat. Bij ActivLease kunt u profiteren van een Volkswagen ID.3 Superdeal, met slechts 8% bijtelling!

Volkswagen ID.3

Offerte aanvragen

 1. Volvo XC40

De Volvo XC40 is de populairste leaseauto van dit moment. Volvo biedt u alle keuze in de aandrijving, met zowel een brandstofmotor, een plug-in hybride én een volledig elektrisch model. Het design is typisch Volvo en straalt kwaliteit uit. De elektrische XC40 Recharge levert bijzonder krachtige prestaties met vierwielaandrijving en een actieradius van maximaal 418 kilometer.

Volvo XC40 Recharge

Offerte aanvragen

 

Bron: Automobiel Management

Waarom ActivLease
 • Merk onafhankelijk leasen
 • Transparant
 • Altijd een alternatief
 • Altijd de beste deal
 • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZakenauto van het Jaar 2022: dit zijn de 10 gen...