ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogZelfs de Fiat Panda gaat over op elektrisch: nu...

Zelfs de Fiat Panda gaat over op elektrisch: nu te bestellen als hybrid!

29-06-2020

Zelfs de Fiat Panda gaat over op elektrisch: nu te bestellen als hybrid!

Na de Fiat 500 wordt nu ook de Fiat Panda onder stroom gezet. De stadsauto is vanaf nu namelijk te bestellen als stekkerloze hybride! Dankzij de nieuwe mild-hybride technologie onder de motorkap slurpt de Panda een stuk minder benzine, met een lagere uitstoot én een aantrekkelijke leaseprijs als resultaat! Goed nieuws dus voor automobilisten die lekker betaalbaar willen autorijden. Interesse? U kunt al een Fiat Panda Hybrid leaseofferte aanvragen bij ActivLease!

Vanaf 13.190 euro

Omdat de Fiat Panda Hybrid minder CO2 uitstoot is de aanschafbelasting lager en daarmee ook het prijskaartje. De vanafprijs is slechts 13.190 euro voor de basisuitvoering! Die is altijd uitgerust met airconditioning, Radio Bluetooth en elektrisch bedienbare ramen. Uiteraard is er weer een stoere City Cross uitvoering beschikbaar en is tijdelijk de Launch Edition te bestellen. Deze heeft een meerprijs van 2.100 euro en komt met automatische airconditioning, parkeersensoren, een lederen stuurwiel, speciale stoelbekleding en andere unieke details.

Tot 30% minder verbruik

Het Mild Hybride-systeem van de nieuwe Fiat Panda levert 70 pk vermogen en kan zichzelf opladen tijdens het afremmen. De energie die daarbij wordt opgeslagen kan de auto weer gebruiken voor een acceleratie boost of om efficiënter te rijden. Ook kan de motor op snelheden onder de 30 km/u tijdelijk worden afgezet. Volgens Fiat is hiermee het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot omlaag gebracht tot wel 30 procent vergeleken met de benzinemotor uit de vorige Panda.

Fiat Panda Hybrid is nu te bestellen bij ActivLease

Lease de Fiat Panda Hybrid bij ActivLease

De Fiat Panda Hybrid is een mooi voorbeeld hoe hybride leaseauto’s een betaalbaar of zelfs goedkoper alternatief zijn ten opzichte van benzineauto’s. Ook de Fiat 500 is er als hybride en later dit jaar zelfs als volledig elektrische auto. U betaalt minder wegenbelasting en brandstofkosten en draagt bovendien bij aan een beter milieu dan met een normale auto. U ziet het allemaal terug in onze scherpe leasetarieven. Vraag dus snel een Fiat Panda Hybrid leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZelfs de Fiat Panda gaat over op elektrisch: nu...