ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Alles over de elektrische Volvo XC40 Recharge in één filmpje

25-05-2020

Alles over de elektrische Volvo XC40 Recharge in één filmpje

De eerste volledig elektrische auto van Volvo is dit jaar een feit. De Volvo XC40 Recharge wordt de absolute topversie van de populaire SUV en in een uitgebreid filmpje van ruim 14 minuten vertelt Volvo alles dat u moet weten over zijn EV. Bijvoorbeeld over de aandrijving en het opladen van de accu. Maar ook zaken als de kofferbak en het interieur van de auto komen aan bod. Reserveer de Volvo XC40 Recharge bij ActivLease als u hem nog in 2020 wil rijden met lage bijtelling!

400 km rijbereik

De Volvo XC40 Recharge wordt geleverd met een 78 kWh batterij, waarmee de auto een afstand kan afleggen van ongeveer 400 kilometer WLTP. In onderstaand filmpje gaat Volvo wat dieper in op de aandrijving van de elektrische XC40. Bijvoorbeeld over de snelheid van het opladen bij een snellaadstation, de indrukwekkende performance en de voordelen van een batterij onder de vloer. Dat zorgt ervoor dat de auto evenveel ruimte heeft als de gewone versie.

Stijlvol uiterlijk

Een ander voordeel is dat Volvo het stijlvolle uiterlijk van de SUV zo min mogelijk heeft aangepast. De elektrische XC40 is er in 8 verschillende kleuren en velgen van 19 of 20 inch. De elektrische versie is te herkennen aan de dichte grille, de laadaansluiting aan de zijkant en de logo’s op de achterklep. Andere interessante zaken die Volvo aanstipt zijn de handige frunk, de trekhaakoptie en het Google infotainmentsysteem. Met dat systeem kan de auto automatisch over-the-air software updates binnenhalen en installeren, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Volvo XC40 Recharge Pure electric leasen bij ActivLease

De elektrische Volvo XC40 verschijnt later dit jaar en u kunt hem al bestellen bij ActivLease. Als specialist in elektrische auto’s hebben wij meerdere productieplekken kunnen reserveren, waarmee u gegarandeerd bent van levering 2020. Vraag dus snel een leaseofferte aan als u nog de Volvo XC40 Recharge wil rijden met 8% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAlles over de elektrische Volvo XC40 Recharge i...