ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blog'Audi komt met een kleinere e-tron SUV in 2020'...

'Audi komt met een kleinere e-tron SUV in 2020'

25-01-2019

'Audi komt met een kleinere e-tron SUV in 2020'

Audi is van plan een tweede Audi e-tron SUV te presenteren op de Autosalon van Genève in maart. Deze moet het kleinere broertje worden van de Audi e-tron, de allereerste volledig elektrische auto van de Duitsers. Rond 2025 wil Audi de omslag hebben gemaakt met twaalf verschillende volledig elektrische auto’s. De Audi e-tron is dit jaar als eerste aan de beurt en de Nederlandse leveringen gaan binnenkort al van start. Wilt u ook de Audi e-tron voordelig leasen met 4 procent bijtelling? Vraag uw leaseofferte aan bij ActivLease!

Kleine Audi e-tron SUV

Audi wil graag voordelige e-tron modellen gaan aanbieden in een lager segment. Een elektrische auto van het formaat Q3 is dan een logische zet, want compacte SUV’s zijn mateloos populair bij Nederlandse leaserijders. Niet voor niets verschijnen binnenkort soortgelijke elektrische modellen zoals de Volvo XC40 EV, Mercedes EQB en Tesla Model Y. Naar verwachting heeft Audi al een conceptversie van de kleine e-tron SUV klaarstaan voor de Autosalon van Genève in maart. In de loop van 2020 moet deze zijn weg naar de showrooms vinden.

Audi e-tron SUV

300 km actieradius

Volgens automagazine Autoexpress komt de kleine e-tron op hetzelfde schaalbare platform te staan als de Volkswagen ID Neo. Dat betekent dat er ruimte is voor verschillende soorten batterijpakketten, met een actieradius van 300 kilometer of meer. Daarnaast moet de auto een luxe uitstraling krijgen, veel binnenruimte en een digitaal cockpit met meerdere schermen zoals in de e-tron.

Elektrische Audi leasen doet u bij ActivLease

De elektrische omslag van Audi is in volle gang. De Audi e-tron wordt binnenkort aan de eerste Nederlandse leaserijders geleverd en later dit jaar komt de Audi e-tron Sportback op de markt. Volgend jaar is dus de kleinere e-tron SUV aan de beurt en dan verschijnt ook de indrukwekkende Audi e-tron GT. Wilt u op de hoogte blijven van alles omtrent de elektrische auto’s van Audi? Houd ActivLease dan goed in de gaten. Wij zijn uw elektrisch lease expert met een grote voorraad elektrische modellen. De Audi e-tron kunt u in 2019 leasen met vriendelijke 4 procent bijtelling.

Bron: Autoexpress.co.uk

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Audi komt met een kleinere e-tron SUV in 2020'...