ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Audi e-tron GT Concept is een flinke waarschuwing voor Tesla

29-11-2018

De Audi e-tron GT Concept is een flinke waarschuwing voor Tesla

Audi heeft een nieuwe volledig elektrische auto gepresenteerd, de Audi e-tron GT Concept. Dit snaarstrak vormgegeven studiemodel is een belangrijk onderdeel van de elektrische omslag van de Duitsers en moet eind 2020 in productie gaan. Daarmee is het na de e-tron SUV, die u al kunt reserveren, en de e-tron Sportback de derde EV die Audi uitbrengt. En het geeft meteen een signaal af aan Tesla: Audi komt eraan! ActivLease heeft alle details van deze prachtige e-tron GT, dus kijk snel verder!

Elektrische vierdeurs coupé

De Audi e-tron GT is een elektrische vierdeurs coupé die performance met comfort combineert. Hij gebruikt dezelfde soort aandrijving als de Porsche Taycan. Deze levert een vermogen van 590 pk, een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden en een begrensde top van 240 km/u. De Tesla Model S P100D doet dat nog net iets sneller, maar de e-tron GT is alvast een concurrent om in de gaten te houden. Aan boord is een 90 kWh batterij waarmee de auto een WLTP-actieradius van 400 kilometer haalt. Hij is ook geschikt voor het 800 Volt laadsysteem. Het opladen van de accu duurt dan slechts 20 minuten.

Audi e-tron GT Concept

Geanimeerde lichtunits

Wie een meetlat erbij pakt heeft de vergelijking met de A5 en A7 Sportback snel gemaakt: de e-tron GT is 4,96 meter lang, 1,96 meter breed en 1,38 meer hoog. De daklijn loopt af in een achterkant die veel weg heeft van de Audi e-tron Sportback. Opvallende kenmerken zijn de enorme grille en de geanimeerde lichtunits in de koplampen. De auto is bovendien verrassend ruim: in de kofferbak past 450 liter bagage.

Duurzame materialen

Het duurzame karakter van de e-tron GT is ook binnenin herkenbaar. Audi kiest voor een vegan-interieur waarin gerecyclede materialen, synthetisch leer en gebruikte visnetten zijn verwerkt. Net als de e-tron SUV is de auto volgestopt met meerdere displays, een digitaal instrumentarium en andere luxe features.

Elektrische Audi leasen doet u bij ActivLease!

In de loop van 2019 verwachten wij meer informatie over de indrukwekkende e-tron GT. Volg onze nieuwspagina voor alle ontwikkelingen rondom de elektrische sportauto van Audi. ActivLease is uw specialist in elektrisch leasen. Daarom kunt u bij ons al de Audi e-tron offerte aanvragen voor een zakelijke lease en uiteindelijk breiden wij ons aanbod ook uit met de e-tron GT!

Bron: Audi Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Audi e-tron GT Concept is een flinke waarsch...