ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Beelden van de elektrische Fisker Emotion verschenen

16-06-2017

Beelden van de elektrische Fisker Emotion verschenen

Henrik Fisker is bekend in de automotive industrie omdat hij ontwerper was van de BMW Z8, de Aston Martin DB9 en de Aston Martin V8 Vantage. Tegenwoordig is hij druk bezig met het produceren van een (volgens hemzelf) revolutionaire nieuwe elektrische auto. En ActivLease heeft de eerste afbeeldingen voor u! Bekijk hier de Fisker Emotion.

Aerodynamisch design

De Fisker Emotion gaat volgens zijn vader de markt van de elektrische auto flink opschudden. Net als de Tesla modellen richt Henrik Fisker zich op hogere regionen van de leasemarkt. De Fisker Emotion vergt een niet geringe investering maar daarvoor krijgt u straks een uiterst gestroomlijnde elektrische auto voor. Met behulp van windtunnels heeft de Fisker Emotion extreem goed ontworpen aerodynamisch design. Ook komt de elektrische leaseauto met vlinderdeuren en een LIDAR-sensor in de neus, die het autonomische rijdsysteem van de auto zal voorzien van informatie.

Autonomisch rijden

LIDAR is een samentrekking van de Engels woorden “Light” en “Radar”. Het bevat diverse systemen die de Fisker Emotion (deels) autonoom laten rijden. Welke technologie specifiek en in welke mate de elektrische leaseauto zelfstandig rijdt, dat houdt Henrik Fisker nog even geheim. Over de aandrijving is hij meer open.

Grote elektrische actieradius

De Fisker Emotion krijgt een uiterst praktische actieradius in vergelijking met andere elektrische auto’s. De ontwerper zelf belooft dat zijn Emotion 643 elektrische kilometers kan halen zonder een laadstation te zien. En als het accupakket eenmaal opgeladen moet worden, ontstaat er ook magie. Fisker beweert dat de accu van zijn Emotion de hoogste energiedichtheid van alle elektrische auto’s heeft en dat de auto binnen 9 minuten opgeladen kan zijn. Exacte gegevens ontbreken maar ActivLease houdt u op de hoogte zodra deze vrijgegeven worden en autojournalisten de Fisker Emotion mogen uittesten.

Fisker Emotion leasen

Elektrische auto leasen bij ActivLease

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair. Wij hebben een grote voorraad elektrische auto’s, klaar voor leasen! Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke leaseprofessionals. Wist u dat u bovendien extra profijt heeft van uw elektrische leaseauto? In 2017 krijgt u een vriendelijke vier procent bijtelling als u een elektrische auto gaat leasen. ActivLease kan u ook helpen bij het installeren van een laadstation voor thuis laden. Doe mee met de toekomst en ga elektrisch rijden.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBeelden van de elektrische Fisker Emotion versc...