ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Audi e-tron GT komt eraan! Productie gaat officieel van start

10-12-2020

De Audi e-tron GT komt eraan! Productie gaat officieel van start

Groot nieuws waar ongetwijfeld veel autoliefhebbers naar uit hebben gekeken. Audi is namelijk begonnen met de productie van de Audi e-tron GT! De volledig elektrische coupé is officieel geen prototype meer en het zal dus niet lang meer duren voor de eerste exemplaren uit de Duitse fabrieken rollen. Nog dit jaar wil Audi de productieversie presenteren en u kan naar verwachting de e-tron GT vanaf voorjaar 2021 bestellen bij ActivLease.

Audi RS e-tron GT

De Audi e-tron GT is ontwikkeld als een elektrische auto en wordt gezien als een Tesla Model S concurrent. Een EV in het premium segment dus, die qua luxe en performance het allerbeste is dat Audi aanbiedt. De Duitsers maakten eerder dit jaar ronduit indrukwekkende cijfers bekend van het supersnelle RS-model. Deze Audi RS e-tron GT krijgt een vermogen van minimaal 600 pk en een acceleratietijd van 0 naar 100 km/u in slechts 3,5 seconden!

Ook deelde Audi onlangs een reeks nieuwe afbeeldingen van de e-tron GT. De elektrische auto is prachtig gestroomlijnd, komt met de allernieuwste LED-technologie en staat op 21 inch lichtmetalen velgen met een lekker sportief design. ActivLease kan niet wachten om de e-tron GT eindelijk zonder camouflagejasje te zien!

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT (2021) Audi e-tron GT (2021) Audi e-tron GT (2021) Audi e-tron GT (2021) Audi e-tron GT (2021)

Gebouwd in Duitsland

Audi heeft al meerdere elektrische auto’s in zijn gamma, toch is de e-tron GT pas het eerste model dat in Duitsland wordt gebouwd. Daarbij probeert men de productie zo milieuvriendelijk te laten verlopen. Om het klimaat te beschermen moet immers niet alleen de CO2-uitstoot van de auto, maar ook de productie worden teruggebracht. Dat doet Audi door bijvoorbeeld de grondstoffen klimaatneutraal te vervoeren en recyclen, en door vaker virtueel te testen in plaats van prototypes te bouwen.

Een elektrische Audi leasen doet u bij ActivLease

Interesse in de Audi e-tron GT en RS e-tron GT? Zorg dan dat u onze nieuwspagina blijft volgen, want wij verwachten binnenkort meer informatie over de prijzen en levertijden. Met de sensationele e-tron GT in 2021 komt het aantal elektrische auto’s dat u van Audi kan leasen op drie. De e-tron en e-tron Sportback hebben wij reeds beschikbaar in alle accu-opties en uitvoeringen. Wilt u direct in een elektrische Audi rijden en profiteren van de lage bijtelling? U kan online een vrijblijvende leaseofferte aanvragen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Audi e-tron GT komt eraan! Productie gaat of...