ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Kia Niro is bijna klaar! Zie de...

De elektrische Kia Niro is bijna klaar! Zie de concept car op CES

13-01-2018

De elektrische Kia Niro is bijna klaar! Zie de concept car op CES

Kia Niro Electric Concept is gepresenteerd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De Koreanen nemen met de concept auto een voorproef op de volledig elektrische Kia Niro die u eind 2018 kan leasen bij ActivLease. De Kia Niro met elektromotor belooft een uiterst goede toevoeging te worden aan het telkens groter wordende aanbod elektrische leaseauto’s. En u kan in 2018 opnieuw profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke lease experts vertellen u er alles over.

Elektrische Kia Niro eind 2018 leasen bij ActivLease

De Kia Niro Electric Concept is een uiterst belangrijk statement van de Koreanen. Kia wil tot 2025 zestien elektrische auto’s en hybrids in de productielijn hebben. De elektrische Kia Niro is een grote stap richting die belofte. Kia heeft eveneens interesse in waterstofauto’s en belooft een brandstofcelauto te prepareren voor 2020.

Kia Niro Electric Concept

Elektrisch bereik Kia Niro Electric Concept

De concept auto wordt aangedreven door een sterke elektromotor met een vermogen van 204 pk, die zijn energie haalt uit een 64 kWh batterij. Op een volle lading hebben de Koreanen een elektrisch bereik van 383 kilometer gemeten. Dat valt te vergelijken met de Opel Ampera-e, die u reeds kan leasen bij ActivLease.

Kia Niro Electric Concept

De concept auto van de elektrische Kia Niro toont nog meer bijzondere details voor toekomstige leaserijders. Het studiemodel in Las Vegas komt met een display waar bij andere modellen de grille zit. Audiovisuele signalen worden op deze wijze gebruikt om voetgangers en fietsers te waarschuwen van de naderende elektrische (en dus uiterst stille!) auto. Informatie over de andere veiligheidssystemen en opties komen naarmate de levering van de elektrische Kia Niro dichterbij komt.

Lease de Kia Niro Electric met de vriendelijke bijtelling van vier procent

De Kia Niro kan u reeds leasen als een hybrid met elektromotor en benzinemotor. De Niro is in deze uitvoering al een uiterste goede leaseauto. In combinatie met een volledig elektrische aandrijving zult u tot eind 2018 moeten wachten. Onze vriendelijke lease experts houden u graag op de hoogte van de laatste informatie. Zij kunnen u ook informeren over de vriendelijke bijtelling van vier procent. Als elektrische leaseintermediair helpt ActivLease u bij iedere stap van de elektrische omslag en helpen wij u zelfs met de installatie van een laadpaal op eigen terrein zodat u makkelijk thuis de Kia Niro kan laden. Bekijk onze grote voorraad elektrische leaseauto’s als u zo snel en goed mogelijk de elektrische omslag wil maken.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Kia Niro is bijna klaar! Zie de...