ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Volkswagen ID Buzz krijgt 3 vers...

De elektrische Volkswagen ID Buzz krijgt 3 versies, verschijnt in 2022

26-07-2021

De elektrische Volkswagen ID Buzz krijgt 3 versies, verschijnt in 2022

Volkswagen beperkt zich met zijn elektrische ID modellen niet tot personenauto’s. Er verschijnt ook een aandoenlijk ogende elektrische bedrijfswagen op dit nieuwe platform. Al een aantal jaar geleden werd de ID Buzz conceptwagen gepresenteerd, een busje met duidelijke retro invloeden van de iconische Volkswagen T1 bus. Inmiddels is bekend dat Volkswagen voor de ID Buzz een grote doelgroep in gedachten heeft, want er komen 3 verschillende varianten op de markt.

Een flexibel interieur voor verschillende indelingen

Net als de Transporter moet de ID Buzz een bus voor iedereen worden, maar dan volledig elektrisch. Dankzij de elektrische aandrijving heeft de ID Buzz een vlakke bodem, wat een erg flexibel interieur mogelijk maakt. De personenvariant beschikt over 6 zitplaatsen. Daarnaast komt er een versie met 4 zitplaatsen en draaibare stoelen. Als laatste verschijnt er een ID Buzz Cargo, die zich vooral moet richten op koeriersdiensten voor de zogenaamde last mile delivery in de stad.

Volkswagen ID Buzz

Retro ontwerp met futuristische techniek

De Volkswagen ID Buzz verwijst met zijn ontwerp direct naar de Volkswagen retrobusjes van weleer. Veel meer dan dat de huidige Transporter dat nog doet. Naast het design is ook zijn carrosserie in dubbele kleurstelling een duidelijke verwijzing. Hoewel de looks geïnspireerd zijn op het verleden, is alle techniek aan boord klaar voor de toekomst. Samen met NVIDIA werkt Volkswagen aan technologie en sensoren die intelligente Co-Pilot functies mogelijk moeten maken. Hierbij wordt veel gebruik maken van kunstmatige intelligentie. De ID Buzz moet dus al voorbereid zijn om grotendeels autonoom te kunnen rijden.

Lease de elektrische Volkswagen ID Buzz vanaf 2022 bij ActivLease

De Volkswagen ID Buzz en ID Buzz Cargo worden eind volgend jaar verwacht. De productie moet in de loop van 2022 beginnen. Details over laadvermogen of de actieradius zijn op dit moment nog niet bekend, maar die hoort u natuurlijk van ons zodra er meer details zijn. Ondertussen kunt u bij ActivLease een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de Volkswagen ID.4. De populaire Volkswagen ID.3 kunt u bij ons zelfs nog met slechts 8% bijtelling leasen. Neem contact op met ons team voor meer informatie!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Volkswagen ID Buzz krijgt 3 vers...