ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>De Hyundai Kona Electric presteert ook goed bij...

De Hyundai Kona Electric presteert ook goed bij extreem lage temperaturen

21-03-2018

De Hyundai Kona Electric presteert ook goed bij extreem lage temperaturen

De veelbelovende Hyundai Kona Electric is razend populair bij Nederlandse leaserijders. Met een grote actieradius, vriendelijke bijtelling en betaalbare vanafprijs belooft de elektrische crossover een aantrekkelijk totaalpakket te worden. Hyundai bracht zijn nieuwkomer naar het Zweedse Lapland voor een reeks wintertests, om aan te tonen dat het ook met de betrouwbaarheid goed zit. Levering van de Kona Electric ligt op schema voor aankomende zomer en bij ActivLease kunt u al een exemplaar reserveren!

Winterse uitdaging

Hyundai stuurde de Kona Electric helemaal richting de poolcirkel, waar temperaturen van wel -35⁰ Celsius heersen. Hier werd bekeken hoe kenmerken zoals de elektrische aandrijflijn, verwarming, airconditioning en de actieradius van de auto zich houden onder extreme kou. De Kona Electric gaat de winterse uitdaging met veel vertrouwen aan. Ook de Nexo, Hyundai’s waterstofauto met 800 kilometer actieradius, werd getest. Bekijk de beelden hieronder.

Warmtepomp voor actieradius optimalisatie

De Hyundai Kona Electric maakt gebruik van nieuwe technologie waarmee het elektriciteitsverbruik bij koud en warm weer beperkt blijft. Een warmtepomp recyclet bijvoorbeeld de hitte van elektrische onderdelen om het interieur efficiënter te verwarmen en de actieradius te optimaliseren. Ook wordt de luchtstroom die het voertuig binnenkomt en verlaat geregeld. En wanneer u geen passagiers vervoert, dan zorgt het slimme ventilatiesysteem ervoor dat de passagierszijde niet onnodig wordt verwarmd of gekoeld. Als de Kona Electric op een laadpaal is aangesloten, dan heeft u de mogelijkheid om het interieur te voorverwarmen of te voorkoelen met elektriciteit van het net.

Hyundai Kona Electric reserveren voor leasing bij ActivLease

Wilt u ook de Hyundai Kona Electric leasen? De elektrische crossover wordt vanaf zomer 2018 geleverd, maar u kan hem nu al reserveren bij ActivLease! Lease de Kona Electric in 2018 en u profiteert nog van de gunstige bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke medewerkers gaan graag voor u aan de slag. Wees er snel bij met uw reservering, want het aantal exemplaren is beperkt!

Relevante artikelen

Hyundai KONA Electric: alles over de navigatie en het infotainmentsysteem

25-09-2018 | Met de Hyundai KONA Electric veranderen uw zakelijke autoritten van een verplichti...

Lees verder

Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

16-08-2018 | De indrukwekkende en betaalbare Hyundai KONA Electric is van alle markten thuis. W...

Lees verder

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

10-08-2018 | De Tesla Model X kan u reeds leasen bij ActivLease en is een van de beste elektris...

Lees verder

Daar zijn ze, de eerste exemplaren Hyundai KONA Electric in Nederland!

09-08-2018 | De boot met eerste exemplaren van de Hyundai KONA Electric is aangekomen in de hav...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.