ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De nieuwe elektrische Mercedes EQA en topmodel EQS komen eraan!

17-11-2020

De nieuwe elektrische Mercedes EQA en topmodel EQS komen eraan!

Wie het liefst een elektrische auto met Mercedes-logo rijdt is momenteel nog aangewezen op de Mercedes-Benz EQC. Maar vanaf komend jaar wordt de keuze voor leaserijders flink uitgebreid. Er wordt namelijk hard gewerkt aan twee splinternieuwe modellen: de Mercedes EQA en Mercedes EQS. De Duitsers tonen nu nieuwe beelden van het tweetal EV’s tijdens een testrit. Goed nieuws dus, want dat betekent dat ze bijna klaar zijn voor productie. Het leasen van een elektrische Mercedes begint er steeds aantrekkelijker uit te zien!

Zo goed als af

De Mercedes-Benz EQA is een elektrische variant van de GLA met een actieradius van ongeveer 400 km. Wie liever nog even niet overstapt naar een elektrische auto kan al de plug-in hybride versie leasen van deze crossover. In 2021 volgt dus de 100% elektrische EQA. In een nieuw filmpje van Mercedes wordt de auto in weer en wind de weg opgestuurd. Enerzijds om de rijeigenschappen te demonstreren, anderzijds om aan te tonen dat hij zo goed als af is.

De Mercedes-Benz EQA en EQS komen in 2021 op de markt

Topmodel met 700 km range

In het filmpje wordt ook de Mercedes-Benz EQS aan de tand gevoeld, een nieuw topmodel met zo’n 700 km range dat het moet gaan opnemen tegen de Tesla Model S. De elektrische sedan is gebaseerd op de S-klasse, maar krijgt wel een behoorlijk gewijzigde look. Het idee erachter blijft hetzelfde: de EQS moet zijn elektrische aandrijving combineren met het allerbeste wat Mercedes te bieden heeft qua luxe en technologie.

Lease de nieuwste elektrische auto’s van Mercedes bij ActivLease

In de loop van 2021 komen de nieuwe elektrische auto’s van Mercedes-Benz op de markt. De Mercedes EQA mogen we zelfs al op korte termijn verwachten. Als specialist in elektrisch rijden kijkt ActivLease uit naar het moment dat we beide modellen kunnen aanbieden! Op dit moment kunt u al een leaseofferte aanvragen voor de Mercedes-Benz EQC, of voor één van de vele plug-in hybride modellen die het merk aanbiedt.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische Mercedes EQA en topmodel...