ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Mercedes-Benz EQA (2020) mag alvast buitenspelen

26-02-2020

Elektrische Mercedes-Benz EQA (2020) mag alvast buitenspelen

Mercedes heeft de eerste beelden vrijgegeven van hun volgende elektrische auto. Dat is de Mercedes-Benz EQA, een kleinere SUV onder de EQC die nog voor het einde van dit jaar klaar moet zijn. De nieuwe stekkerauto wordt door de fabrikant alvast de kou ingestuurd voor wintertesten. Gaan de Duitsers opnieuw indruk maken op de elektrische markt?

Elektrische variant van de GLA

Veel automerken sturen hun elektrische modellen naar winterse oorden om ervoor te zorgen dat ze bij extreme weersomstandigheden goed blijven presteren. Zo ook Mercedes-Benz met deze EQA. Het is een elektrische variant van de nieuwe GLA en zal qua uiterlijk dus veel op die auto lijken. De beelden en het filmpje hieronder geven alvast een goed idee van wat we van de tweede volledig elektrische Mercedes kunnen verwachten.

Mercedes-Benz EQA

Mercedes EQA actieradius

Mercedes laat nog niets los over het elektrische rijbereik maar diverse media verwachten dat de EQA ongeveer 400 km haalt op een volle acculading. Dat is ongeveer evenveel range als de grotere Mercedes-Benz EQC, die vorig jaar op de markt is verschenen.

Elektrische Mercedes leasen bij ActivLease

De Mercedes-Benz EQA wordt nog voor het einde van 2020 volledig onthuld. We zijn alvast erg benieuwd hoe hij zich gaat verhouden tot andere elektrische crossovers die eind dit jaar uitkomen, zoals de Audi Q4 e-tron en Volkswagen ID.4. Mercedes heeft inmiddels meerdere stekkermodellen beschikbaar voor leasing, waaronder meerdere plug-in hybrides en de volledig elektrische Mercedes EQC. U kan online ons gehele Mercedes leaseaanbod bekijken!

Bron: Media Site Mercedes-Benz

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes-Benz EQA (2020) mag alvast...