ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes-Benz EQA is 'coming soon',...

Elektrische Mercedes-Benz EQA is 'coming soon', wordt een crossover

12-12-2019
Elektrische Mercedes-Benz EQA is 'coming soon', wordt een crossover

Lange tijd leek het erop dat de volgende elektrische auto van Mercedes een hatchback zou worden. De Mercedes-Benz EQA wordt echter een auto die iets hoger op de wielen staat, oftewel een crossover. Dat blijkt uit nieuwe officiële beelden die het merk heeft getoond tijdens de onthulling van de nieuwe GLA. De EQA is volgens Mercedes ‘coming soon’, dus blijf ActivLease volgen voor meer informatie over de elektrische auto!

Elektrische crossover

Mercedes grijpt de presentatie van de nieuwe GLA aan om het ook even over de EQA te hebben en dat is achteraf gezien vrij logisch. De elektrische auto is in ieder geval qua vormgeving sterk gebaseerd op de SUV. Op de beelden zien we een gecamoufleerd zijaanzicht inclusief gestroomlijnde velgen. Het model krijgt net als de Mercedes-Benz EQC een uniek grille om de luchtweerstand te verbeteren. De keuze voor een compacte crossover in plaats van een hatchback is gezien de populariteit van dit soort auto’s niet zo gek. Toch had de flitsende conceptversie er van ons ook mogen komen!

De gehele presentatie van de Mercedes-Benz GLA inclusief EQA fragment is hieronder te bekijken. Daarbij maakt Mercedes bekend dat de GLA een plug-in hybride versie krijgt met 70 km elektrische actieradius.

Mercedes-Benz EQC

De Mercedes EQA wordt het tweede volledig elektrische model dat u van het merk kan leasen. Eerder dit jaar kwam de Mercedes-Benz EQC op de markt, een indrukwekkende SUV die als eerste een elektrische aandrijving combineert met de uitstraling van een echte Mercedes. Een aanrader voor leaserijders die een milieuvriendelijk alternatief zoeken zonder in te leveren aan luxe.

Meer elektrische auto’s van Mercedes

De komende jaren breidt Mercedes zijn stal uit met een groot aantal geëlektrificeerde voertuigen. Er komen meer nieuwe, volledig elektrische personenauto’s voorbij maar ook plug-in hybrides van bestaande modellen en elektrische bestelbusjes zoals de eVito. Daarnaast toonde het merk eerder dit jaar een volledig elektrische busje voor personenvervoer (een MPV), genaamd de Mercedes EQV.

Voordelig Mercedes-Benz leasen bij ActivLease

Het is nog niet precies bekend wanneer de Mercedes EQA op de markt komt, maar we verwachten dat er zeer binnenkort meer informatie vrijkomt over de elektrische auto. ActivLease is expert in elektrisch leasen en houdt de ontwikkelingen natuurlijk voor u in de gaten. U kunt momenteel al een voordelige leaseofferte aanvragen voor ieder model Mercedes-Benz. Bekijk onze volledige voorraad online!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes-Benz EQA is 'coming soon',...