ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Nissan Leaf: een elektrische auto met bagage...

De Nissan Leaf: een elektrische auto met bagageruimte voor het hele gezin

16-03-2018
De Nissan Leaf: een elektrische auto met bagageruimte voor het hele gezin

De Nissan Leaf is in Nederland razend populair en zet daarmee de trend van zijn voorganger voort. De elektrische auto doet het goed bij leaserijders dankzij een modern design, een grote actieradius en een scherp leasetarief. En natuurlijk profiteert u nog van de gunstige vier procent bijtelling als u de Leaf zakelijk gaat leasen. Maar wist u dat de Nissan Leaf ook zeer geschikt is om uw gezin te vervoeren? ActivLease is Nissan lease expert en legt u uit waarom.

Nissan Leaf met 435 liter bagageruimte

De Nissan Leaf is een fantastische oplossing als u een elektrische leaseauto zoekt die ook uw gezin en bagage moet kunnen vervoeren. De Leaf heeft vijf zitplaatsen met veel bewegingsvrijheid en een indrukwekkende bagageruimte van wel 435 liter. Plek zat om alles mee te nemen wat u nodig heeft. En dankzij de Nissan Intelligent Key kunt u zonder sleutel de bagageklep openen, instappen en wegrijden. Zo gaat u in de Nissan Leaf met plezier onderweg!

Maximale actieradius van de Nissan Leaf

Naast een grote hoeveelheid ruimte heeft de Nissan Leaf als gezinsauto nog veel meer te bieden. Met de indrukwekkende actieradius rijdt u tot wel 270 kilometer (WLTP) volledig emissievrij zonder te laden. Raakt de accu toch leeg? Dan stopt u even bij één van de vele snelladers van Fastned en u laadt in 20 minuten weer 100 kilometer bereik bij. En met de slimme warmtepomp handhaaft de Leaf ook bij lage temperaturen een goede actieradius.

Nissan Leaf bagageruimte

Comfort voor het hele gezin

De Nissan Leaf zorgt ervoor dat alle passagiers het optimaal naar hun zin hebben. Lederen bekleding, verwarmde stoelen en extra getint glas houden de langere gezinsuitjes comfortabel. Stap in, sluit uw smartphone aan via Apple CarPlay en u beschikt ook onderweg over uw favoriete apps en muziek. En met intelligente functies zoals de handige e-Pedal en het ondersteunende ProPILOT laat de Nissan Leaf u nog meer zorgeloos genieten van de reis.

Nissan Leaf leasen doet u bij ActivLease

De populaire Nissan Leaf bewijst dat een elektrische leaseauto ook geschikt kan zijn om met het gezin mee op pad te gaan. ActivLease is uw Nissan leaseintermediair. Bij ons kan u alle Nissan Leaf uitvoeringen en opties leasen voor de beste prijzen en de beste voorwaarden. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. Lease de Nissan Leaf en maak gebruik van de gunstige vier procent bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Nissan Leaf: een elektrische auto met bagage...