ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit is waarom de Volkswagen e-Golf nog steeds een populaire leaseauto is

11-03-2020

Dit is waarom de Volkswagen e-Golf nog steeds een populaire leaseauto is

De e-Golf was de eerste serieuze elektrische auto van Volkswagen, maar tot vandaag de dag is het nog steeds een van de meest aangevraagde auto’s bij ActivLease. De e-Golf houdt zich knap staande tussen de meer recentere modellen, waaronder zijn opvolger ID 3. Dit is waarom de e-Golf nog steeds een populaire én interessante leaseauto is.

Elektrische aandrijving maakt de Golf nóg beter

De e-Golf is een échte Golf 7, waarvan er al talloze zijn gebouwd. De Golf is iconisch en om vele redenen geliefd. Nu hij de eigenschappen heeft van een elektrische auto is hij alleen maar beter geworden. Door de accu heeft hij een lager zwaartepunt, wat voor betere wegligging zorgt. Verder heeft hij door de elektromotor ook betere prestaties gekregen dan de meeste uitvoeringen met benzinemotor. Accelereren gaat razendsnel, het vermogen is altijd direct aanwezig en hij is fluisterstil.

Zeer compleet uitgerust

Volkswagen heeft de elektrische Golf standaard al volgeladen met zakelijk aantrrekkelijke extra’s. Zo heeft de nieuwste e-Golf E-DITION standaard al lichtmetalen velgen, climate control en adaptive cruise control. Ook is er een warmtepomp aanwezig, om de accu op de optimale temperatuur te houden. Dit komt de actieradius vervolgens weer ten goede. En via een smartphone app kunt u de auto al laten voorverwarmen, zodat u ’s ochtends meteen in een warme, comfortabele auto stapt.

Voldoende actieradius voor de gemiddelde leaserijder

De elektrische Golf heeft een WLTP bereik van 230 kilometer. Dit is niet zo veel als bijvoorbeeld een Tesla, maar voor de gemiddelde leaserijder is het ruim voldoende en het scheelt natuurlijk ook in de leaseprijs! De e-Golf is tevens voorzien van regeneratief remmen, waarmee u afremt door het gas los te laten en hiermee energie terugstuurt naar de accu. Zo kunt u bijvoorbeeld in de stad weer een stukje rijbereik terugwinnen.

Een van de succesvolste EV’s in Europa

Afgelopen december is de 100.000e e-Golf afgeleverd. Dit maakt hem één van de populairste elektrische auto’s in Europa. Ook bij ActivLease is hij in 2020 nog een van de meest aangevraagde auto’s. En dat is niet voor niets! De degelijkheid en afwerking zijn van hoge kwaliteit en typisch Volkswagen. Combineer deze reputatie met de voordelen van elektrisch rijden en er ontstaat een simpelweg uitstekende elektrische leaseauto!

VW e-Golf met lage netto bijtelling en op voorraad

Voor de e-Golf profiteert u van een extra lage netto bijtelling van 8%. Hierdoor least u onze e-Golf actieauto al vanaf € 89,- netto bijtelling per maand. Als lease intermediair werken wij samen met verschillende leasemaatschappijen. Hierdoor kan ActivLease u altijd een scherp aanbod doen! De e-Golf is bij ons meteen uit voorraad leverbaar. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is waarom de Volkswagen e-Golf nog steeds e...