ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDS X E-Tense klaar voor zijn debuut

DS X E-Tense klaar voor zijn debuut

20-04-2018

DS X E-Tense klaar voor zijn debuut

Op de autoshow van Genève toonde DS twee jaar geleden de E-Tense Concept. Deze elektrische concept car krijgt spoedig een opvolger onder de noemer DS X E-Tense. Op de autobeurs in Peking gaat de PSA Group de elektrische vierdeurs grand turismo laten zien aan de wereld. Wij bij ActivLease kunnen niet wachten. Als elektrische leaseintermediair hebben wij een uiterst indrukwekkende voorraad elektrische leasemodellen, klaar voor u om in 2018 te leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. In onze Lease Top 10 vindt u verscheidene populaire elektrische auto’s. Voorbeelden zijn de Hyundai KONA Electric, de Volkswagen e-Golf en de BMW i3.

De PSA Group heeft geen plannen om de concept car productieklaar te maken, maar technologie zal terugkeren in komende plug-in hybrids en elektrische auto’s. De DS X E-Tense zal vooruitblikken naar het jaar 2035. De aandrijving zal totaal elektrische of als plug-in hybrid ontwikkeld worden.

Bekijk hier het filmpje van DS X E-Tense.

DS X E-Tense snelheid

De E-Tense uit 2016 stond garant voor een vermogen van 402 pk. De elektromotor lanceerde de DS E-Tense naar 100 kilometer per uur in een kleine 4,5 secondes. Het is afwachten of de DS X E-Tense dat kan evenaren.

Elektrisch leasen? Kies ActivLease, leasen met vier procent bijtelling in 2018

Ondanks dat de PSA Group reeds een paar jaar actief is met het DS merk in elektrisch rijden, heeft het tot nu toe nog niet tot een totaal elektrisch aangedreven model geleid. Wel kan u de DS 7 Crossback als plug-in hybride E-Tense leasen bij ActivLease. Een compleet elektrisch aangedreven auto leasen in 2018 levert u de vriendelijke bijtelling van vier procent op. ActivLease krijgt steeds meer leaseofferte aanvragen voor elektrische auto’s, daarom hebben wij een uiterst grote voorraad elektrische modellen. U kan ze online bekijken en een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. Wij helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag, van advies over de beste elektrische leaseauto’s tot een laadpaal bestellen voor laden op eigen terrein.

Bron: autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDS X E-Tense klaar voor zijn debuut