ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Eerste beelden elektrische BMW i4 en iNext, actieradius ruim 600 km

26-03-2019

Eerste beelden elektrische BMW i4 en iNext, actieradius ruim 600 km

BMW gooit nieuwe info en beelden de wereld in van zijn volgende generatie elektrische auto’s. Het automerk is druk bezig om prototypes te testen van de BMW iX3, iNext en i4. Van die laatste twee komen voor het eerst concrete details voorbij en die geven genoeg redenen om uit te kijken naar deze modellen. Want wat blijkt? De auto’s komen met nieuwe, baanbrekende technologie die de concurrentie aankan met Tesla en Audi!

BMW i4

De BMW i4 is een elektrische vierdeurs coupé en komt als geroepen voor zakelijke leaserijders. Hij combineert conventionele looks met veel luxe, rijplezier en een enorm bereik. We weten nog niet welk accupakket de i4 krijgt, maar die moet in ieder geval goed zijn voor meer dan 600 kilometer actieradius op basis van de WLTP-meting. Indrukwekkend! De auto sprint van 0 naar 100 in 4 seconden en bereikt een topsnelheid van 200 km/u. Wij zien hem al bijna naast de Tesla Model S en Audi e-tron GT staan.

BMW i4

BMW iNext

De BMW iNext is een grote elektrische SUV en komt net als de BMW i4 in 2021. Het wordt de nieuwe top-of-the-range EV van BMW en moet daarmee een alternatief worden voor andere elektrische SUV’s zoals de Tesla Model X en Audi e-tron. De iNext kan deels zelfstandig rijden en wordt volgestopt met geavanceerde technologie. Het conceptmodel gaf ons hiervan al een eerste indruk. Net als de i4 kan de iNext ruim 600 kilometer rijden op een volle accu.

BMW iX3

De BMW iX3 is een compacte elektrische SUV en tevens de eerste van het trio prototypes die in de showroom komt te staan. Dat zal ergens in de loop van 2020 zijn. De iX3 krijgt een actieradius van ruim 400 kilometer en is geschikt om te snelladen met 150 kW. Interesse? U kunt de BMW iX3 al reserveren voor een zakelijke lease!

In het filmpje hieronder ziet u hoe de elektrische auto’s warmdraaien in het Zweedse winterlandschap.

Lease BMW volledig elektrisch bij ActivLease

Het elektro-offensief van BMW begint nu echt vormen aan te nemen en dat is mooi om te zien. Want hoe meer aanbod op de markt voor elektrische auto’s, hoe beter! ActivLease is uw BMW leaseintermediair en gaat alle hierboven genoemde modellen leveren zodra ze beschikbaar zijn. U kunt momenteel al de BMW i3 leasen bij ActivLease en daarmee profiteert u de komende jaren van de volledige vier procent bijtelling. Neem ook een kijkje in onze voorraad elektrische auto’s!

Bron: BMW

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste beelden elektrische BMW i4 en iNext, act...