ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Eerste IONIQ 5 teaserafbeeldingen zijn hier!

13-01-2021

Eerste IONIQ 5 teaserafbeeldingen zijn hier!

Hyundai gaat komend voorjaar de IONIQ 5 onthullen. Deze compacte elektrische auto valt op door zijn futuristisch design en geavanceerde techniek waar we heel erg naar uit kijken. Vandaag toont Hyundai de eerste teaserafbeeldingen van het nieuwe model. En die lijkt verrassend veel op de conceptauto! Meer weten? ActivLease houdt u op de hoogte van het laatste IONIQ 5 nieuws en verwacht later in 2021 de IONIQ 5 te kunnen leveren.

De nieuwe IONIQ 5

De IONIQ 5 is het eerste model in een geheel nieuwe reeks elektrische auto’s van Hyundai. De hatchback gebruikt geavanceerde 800V-technologie en staat op het nieuwe E-GMP platform dat Hyundai speciaal heeft ontworpen voor EV’s. En dat biedt een hoop spannende mogelijkheden. Denk aan veel binnenruimte, superhoge laadsnelheden en meer dan 500 kilometer actieradius.

Lees ook: Dit weten we van de IONIQ 5. Nu al de beste nieuwkomer van 2021?

Knipoog naar het verleden

Hyundai liet met de 45 Concept al zien dat ze qua design de futuristische kant op gaan. En de getoonde teaserafbeeldingen van de IONIQ 5 bevestigen dat, want de auto heeft heel veel weg van het conceptmodel! Modern met een knipoog naar het verleden, zoals bij de Honda e. Opvallend zijn de hoekige LED-koplampen met pixel-design en de bijzondere achterlichten. Ook zien we stoere 20 inch velgen, camera’s in plaats van zijspiegels en het Hyundai-logo op de neus en achterklep.

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 reserveren kan binnenkort bij ActivLease

We hoeven niet lang meer te wachten op de IONIQ 5 want in februari wordt hij wereldwijd onthuld door Hyundai. Dan krijgen we ongetwijfeld ook het interieur te zien van de elektrische auto. Bent u al overtuigd en wilt u als een van de eersten de IONIQ 5 leasen? Houdt dan ActivLease goed in de gaten. Wij zijn expert in elektrisch leasen en u kunt hem zeer binnenkort reserveren bij onze vriendelijke medewerkers. Als leaseintermediair hebben we natuurlijk ook andere elektrische Hyundai modellen op voorraad, zoals de populaire Hyundai KONA Electric.

Bron: Hyundai

Lease acties voor de Hyundai IONIQ 5 bij ActivLease

58kWh 125kW Style - AANTREKKELIJKE STANDAARDVERSIE
Hyundai IONIQ 5
Beste prijs
58kWh 125kW Style - AANTREKKELIJKE STANDAARDVERSIE
Netto bijtelling:
€ 165,-
Actieradius:
384 km
Leaseprijs:
€ 514,-
73kWh 160kW Lounge - LUXE TOPVERSIE - LEVERING 2021
Hyundai IONIQ 5
Voorraad auto
73kWh 160kW Lounge - LUXE TOPVERSIE - LEVERING 2021
Netto bijtelling:
€ 248,-
Actieradius:
481 km
Leaseprijs:
€ 629,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste IONIQ 5 teaserafbeeldingen zijn hier!