ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camouflage afgeschud. De eerste volledig elektrische SUV van Audi is klaar om het op te nemen tegen de Tesla Model X, Mercedes EQC en Jaguar I-Pace. Dat doet hij met een actieradius van ruim 400 kilometer WLTP, een snellaadtijd van slechts 30 minuten en een modern interieur. Vanaf begin 2019 is de Audi e-tron beschikbaar voor operational en financial lease. ActivLease heeft voor u alle beelden, informatie én de vanafprijs!

Audi e-tron leasen

Audi e-tron vanafprijs

De Audi e-tron vanafprijs bedraagt 84.100 euro. Full operational lease is beschikbaar vanaf 929 euro per maand. De eerste productiemodellen gaan begin dit jaar de weg op en u kunt één van de eerste Nederlanders zijn die in de e-tron gaat rijden! Wij hebben diverse voorraadexemplaren die eind februari al beschikbaar zijn. Wilt u ook snel rijden in de Audi e-tron? Vraag dan een leaseofferte aan bij ActivLease!

417 kilometer zonder opladen

Het accupakket van de Audi e-tron heeft een capaciteit van 95 kWh. Dit levert de SUV een elektrisch bereik op van 417 kilometer WLTP. Dat is evenveel als de Mercedes-Benz EQC. Mocht u ondanks de grote actieradius toch onderweg moeten opladen, dan hoeft dat niet lang te duren. De Audi e-tron is namelijk geschikt voor een nieuw soort snelladers met een capaciteit van 150 kW. Hiermee is de accu in ongeveer een half uur weer volgeladen. De snelladers zijn inmiddels in heel Europa te vinden en worden de komende twee jaar in aantal flink uitgebreid, zodat u zorgeloos met de Audi e-tron op vakantie kan gaan.

Audi e-tron 2019

Twee elektromotoren

De Audi e-tron heeft standaard quattro vierwielaandrijving en niet één, maar twee elektromotoren aan boord. Dat levert indrukwekkende cijfers op: een totaalvermogen van 408 pk en 660 Nm koppel, een sprint van 0 naar 100 km/u in minder dan zes seconden en een topsnelheid van 200 km/u! De Audi e-tron heeft daarnaast een trekgewicht van 1.800 kilo en is dus zeer geschikt voor leaserijders met een caravan.

Audi e-tron leasen

Virtuele zijspiegels

Een andere troef van de Audi e-tron is zijn ultramoderne uitrusting. Het is de eerste Europese leaseauto met virtuele zijspiegels. Deze hightech optie wisselt de traditionele buitenspiegels om voor camera’s, waarvan het beeld wordt weergeven in de deurpanelen. Dit is niet alleen een technologisch hoogstandje, het verlaagt ook de luchtweerstand en vergroot de actieradius. Bovendien past het goed bij het prachtige interieur van de auto, dat is uitgerust met twee grote schermen en een digitaal cockpit.

De elektrische Audi e-tron leasen kan bij ActivLease

De strijd in het segment voor elektrische SUV’s is helemaal los! Met de Tesla Model X, Jaguar I-Pace, Mercedes EQC en de nu beschikbare Audi e-tron is het aanbod van premium EV’s groter dan ooit. Bent u ook zo onder de indruk van deze prachtige leaseauto van Audi? Vraag dan een Audi e-tron leaseofferte aan bij ActivLease. Wij zijn uw elektrisch leaseintermediair die u helpt bij elke stap van de elektrische omslag.

Bron: Audi Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron...