ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron...

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camouflage afgeschud. De eerste volledig elektrische SUV van Audi is klaar om het op te nemen tegen de Tesla Model X, Mercedes EQC en Jaguar I-Pace. Dat doet hij met een actieradius van ruim 400 kilometer WLTP, een snellaadtijd van slechts 30 minuten en een modern interieur. Vanaf begin 2019 is de Audi e-tron beschikbaar voor operational en financial lease. ActivLease heeft voor u alle beelden, informatie én de vanafprijs!

Audi e-tron vanafprijs

De Audi e-tron vanafprijs bedraagt 84.100 euro. De eerste productiemodellen gaan begin volgend jaar de weg op en bestellen kan al vanaf 22 november. Wilt u zeker zijn van een vroeg exemplaar? Reserveer dan uw Audi e-tron vandaag nog bij ActivLease!

400 kilometer zonder opladen

Het accupakket van de Audi e-tron heeft een capaciteit van 95 kWh. Dit levert de SUV een elektrisch bereik op van ruim 400 kilometer WLTP. Dat is evenveel als de pas aangekondigde Mercedes-Benz EQC. Mocht u ondanks de grote actieradius toch onderweg moeten opladen, dan hoeft dat niet lang te duren. De Audi e-tron is namelijk geschikt voor een nieuw soort snelladers met een capaciteit van 150 kW. Hiermee is de accu in ongeveer een half uur weer volgeladen. De snelladers zijn inmiddels in heel Europa te vinden en worden de komende twee jaar in aantal flink uitgebreid, zodat u zorgeloos met de Audi e-tron op vakantie kan gaan.

Audi e-tron 2019

Twee elektromotoren

De Audi e-tron heeft standaard quattro vierwielaandrijving en niet één maar twee elektromotoren aan boord. Dat levert indrukwekkende cijfers op: een totaalvermogen van 408 pk en 660 Nm koppel, een sprint van 0 naar 100 km/u in minder dan zes seconden en een topsnelheid van 200 km/u. De Audi e-tron heeft daarnaast een trekgewicht van 1.800 kilo en is dus zeer geschikt voor leaserijders met een caravan.

Virtuele zijspiegels

Een andere troef van de Audi e-tron is zijn ultramoderne uitrusting. Het is de eerste Europese leaseauto met virtuele zijspiegels. Voor een meerprijs wisselt Audi de traditionele buitenspiegels om voor camera’s, waarvan het beeld wordt weergeven in de deurpanelen. Dit is niet alleen een technologisch hoogstandje, het verlaagt ook de luchtweerstand. Bovendien past het goed bij het prachtige interieur van de auto, dat is uitgerust met twee grote schermen en een digitaal cockpit.

De elektrische Audi e-tron bestellen kan bij ActivLease

De strijd in het segment voor elektrische SUV’s is helemaal los! Met de Tesla Model X, Jaguar I-Pace, Mercedes EQC en de nu officieel onthulde Audi e-tron is het aanbod van premium EV’s groter dan ooit. Bent u ook zo onder de indruk van deze prachtige leaseauto van Audi? U kan al een reservering plaatsen voor de Audi e-tron bij ActivLease. Wij zijn uw elektrisch leaseintermediair die u helpt bij elke stap van de elektrische omslag.

Bron: Audi Newsroom

Relevante artikelen

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder

Audi Q8 prijs bekend, hightech SUV van Audi nu te bestellen

20-07-2018 | Audi heeft de vanafprijs bekendgemaakt van de Q8, zijn allernieuwste premium SUV....

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

07-07-2018 | Later deze zomer kunnen wij de nieuwe Audi e-tron in vol ornaat bekijken want dan...

Lees verder