ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Elektrische Nissan crossover op komst?

Elektrische Nissan crossover op komst?

01-06-2017

Elektrische Nissan crossover op komst?

Nissan was vroeg aanwezig bij de opkomst van de elektrische auto. Nog steeds is de Nissan Leaf een van de populairste EV’s die rondrijdt. De Japanners willen nu meer elektrische auto’s introduceren, als we betrouwbare bronnen moeten geloven. Nissan zou zich klaarmaken voor een elektrische ‘crossover utility vehicle’. De conceptversie moet eind 2017 klaar zijn voor onthulling. Houdt ActivLease in de gaten voor het laatste EV autonieuws en bekijk hier onze voorraad Nissan Leaf leaseauto’s.

Vmotion 3.0

De informatie komt van Automotive News dat een interview hield met Alfonso Albaisa, global design chief bij Nissan, en Daniele Schillaci, executive vice president for zero emissions. Het nieuwe conceptmodel zou gepland staan voor eind dit jaar en de naam ‘Vmotion 3.0’ hebben. Het is reeds bevestigd een studiemodel te zijn, maar het belangrijkste nieuws uit het interview is dat de nadruk van de nieuwe technologie ligt op de ontwikkeling van een elektrische crossover. Nissan werkt aan nieuwe technologie voor de elektrische aandrijving, autonoom rijsysteem en algemene connectiviteit.

Nissan Leaf

Meer elektrische Nissan auto’s

Alfonso Albaisa ziet het conceptmodel als blauwdruk voor de volgende generatie elektrische auto’s van Nissan. De technologie richt zich minder op het Nissan Leaf segment gezien de vernieuwde editie van deze EV reeds binnenkort beschikbaar zal zijn voor leasing. Albaisa ziet in de toekomst veel meer elektrische auto’s met het Nissan logo rondrijden. Een logische stap daarin is om nieuwe segmenten aan te boren.

Nissan Leaf leasen? Vraag nu een leaseofferte aan

Wereldwijd stijgt de vraag naar crossovers en Nederland is een land waar uiterst veel crossovers rijden. ActivLease is daarom extra nieuwsgierig naar deze ontwikkeling. Een elektrische auto leasen wordt door de Nederlandse overheid aangemoedigd met een vriendelijk lage bijtelling van 4 procent. U kan een leaseofferte aanvragen voor een van onze elektrische modellen, zoals bijvoorbeeld de Nissan Leaf. Blijf op de hoogte van het laatste elektrische autonieuws en volg het ActivLease blog.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Relevante artikelen

Elektrische camper van Nissan, duurzaam op vakantie met de e-NV200 Camper

15-06-2018 | Elektrische auto's en bedrijfswagen horen inmiddels tot het Nederlandse straatbeel...

Lees verder

Nissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nederland!

08-06-2018 | Geweldig nieuws van de Nissan importeur want de Japanners gaan sneller meer Leafs...

Lees verder

Vernieuwde Nissan Qashqai krijgt autonome techniek

14-03-2017 | Nissan heeft de populaire Qashqai onder handen genomen en voorzien van een update....

Lees verder

Maak kennis met de nieuwe generatie Nissan Micra

25-01-2017 | Nissan is in Flins, Frankrijk begonnen met de productie van de nieuwe Micra. Het o...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.