ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Volvo XC40 volgende maand onthuld, gaat voor de veiligste Volvo ooit

26-09-2019

Elektrische Volvo XC40 volgende maand onthuld, gaat voor de veiligste Volvo ooit

Zet op uw kalender alvast een grote cirkel rond 16 oktober. Dat is namelijk de datum waarop de allereerste volledig elektrische auto van Volvo wordt gepresenteerd. Het wordt zoals verwacht een elektrische variant van de XC40 SUV en is volgens het merk ‘een van de allerveiligste auto’s op de weg’. Dat belooft wat! ActivLease verwacht in de komende weken meer informatie en houdt u natuurlijk op de hoogte van het laatste Volvo XC40 EV nieuws.

Veiligste Volvo ooit

Volvo noemt de elektrische XC40 een van de veiligste modellen die ze ooit hebben gemaakt. Dat zegt het merk niet zomaar, want ze hebben een reputatie hoog te houden. Door de afwezigheid van een verbrandingsmotor is Volvo anders gaan nadenken over de kreukelzones in de auto. De batterij is extra beschermd tegen aanrijdingen en ook de achterkant van de carrosserie is verstevigd. Een ander groot voordeel is dat de Volvo XC40 Electric is uitgerust met een nieuw soort ADAS-platform. Hiermee kan Volvo eenvoudig rijassistenten en veiligheidsfuncties van de auto updaten, uitbreiden en zelfs toevoegen.

De elektrische XC40

Volvo XC40 actieradius

De elektrische XC40 deelt zijn basis met de Polestar 2, een elektrische sedan die Volvo’s zustermerk eerder dit jaar onthulde. Die auto heeft een batterij van 78 kWh en haalt 500 kilometer op een volle acculading. Toch is het onwaarschijnlijk dat de XC40 EV soortgelijke specificaties krijgt aangezien de auto’s voor een andere doelgroep zijn bedoeld. Wat de Volvo XC40 actieradius gaat worden weten we waarschijnlijk op 16 oktober, dus houdt onze site goed in de gaten!

Elektrische Volvo XC40 leasen bij ActivLease

De komst van een elektrische versie lijkt nog meer succes te garanderen voor de Volvo XC40. De SUV is nu al één van de meest populaire Volvo leaseauto’s van dit moment en won zelfs de prijs voor Auto van het Jaar. Naast de elektrische versie kunt u sinds kort de XC40 leasen als T5 Twin Engine met plug-in hybride techniek. Bekijk de verschillende Volvo XC40 uitvoeringen die leverbaar zijn via ActivLease en vraag een scherpe leaseofferte aan!

Bron: Volvo Car Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Volvo XC40 volgende maand onthuld,...