ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Elon Musk maakt eerste foto's definitieve Tesla...

Elon Musk maakt eerste foto's definitieve Tesla Model 3 leasemodel

13-07-2017

Elon Musk maakt eerste foto's definitieve Tesla Model 3 leasemodel

Eerder kon u reeds op ActivLease lezen dat Tesla zich klaarmaakte voor de aflevering van de eerste Tesla Model 3 modellen. Voor Tesla-oprichter Elon Musk was afgelopen weekend het grote moment. Hij publiceerde trots op Twitter twee foto’s van de definitieve Model 3 lease-editie. De Tesla Model 3 wordt een betaalbare uitvoering van de Model S, waar desalniettemin veel van de Model S technologie in is verwerkt. De vraag naar de Model 3 is door het aantrekkelijke prijskaartje uiterst hoog. Tesla heeft wereldwijd reeds meer dan 400.000 orders en ActivLease verwacht de eerste Tesla Model 3 leasemodellen eind 2018 in Nederland. De Model X en Model S zijn wel direct te leasen uit onze voorraad die je hier kan bekijken.

Tesla Model 3 prestaties

De Tesla Model 3 krijgt naar verwachting een Europese vanafprijs van 35.000 euro. Het model dat Elon Musk op Twitter plaatst verschilt weinig van de conceptauto die hij in 2016 presenteerde. Het doel was om een zo efficiënt mogelijk te bouwen Tesla te ontwerpen. Tesla levert daarvoor wel in op het vlak van accessoires. Van de Model S zouden 1.500 configuraties mogelijk zijn maar de Model 3 heeft er minder dan 100. Desalniettemin is de nieuwe elektrische leaseauto een Tesla waar het telt. De Model 3 haalt 96 kilometer per uur in 5,6 tellen. De actieradius is ook indrukwekkend en kan maximaal 350 kilometer halen zonder dat u hoeft op te laden.

15 inch touchscreen

Het interieur heeft net als de Model S een touchscreen waarmee zo’n beetje alles bediend kan worden. De Tesla Model 3 wordt geleverd met één 15 inch touchscreen gemonteerd in het dashboard. U kan daarmee ook de functie regelen om de Model 3 deels autonoom te laten rijden.

Tesla Model 3 2017

Tesla Model 3 leveren in Nederland

Wanneer de Tesla Model 3 leverbaar is in Nederland is nog niet exact bekend. Elon Musk plant de productie zo in dat er vanaf december 20.000 Tesla Model 3 modellen uit zijn fabrieken wegrijden. De stapel orders is hoog maar eind 2018 wordt algemeen beschouwd als de periode dat de Model 3 naar Nederland kan komen.

Vraag een Tesla leaseofferte aan bij ActivLease

ActivLease informeert u graag verder over nieuwe leveringsdetails van de Tesla Model 3. U kan ook de Tesla Model S en Tesla Model X direct leasen. Bekijk onze Tesla voorraad online of onze totale voorraad elektrische leaseauto’s. Een elektrische auto leasen is bijzonder interessant in 2017 door de vriendelijke vier procent bijtelling. Onze leaseprofessionals helpen u graag verder met een leaseofferte. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en kan zelfs meehelpen met het installeren van een laadpaal op eigen terrein.

Relevante artikelen

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018 | In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische spor...

Lees verder

Tesla Model 3 getest: is de veiligste auto op de weg!

12-10-2018 | De Tesla Model 3 komt in de toekomst naar Nederland en is reeds uiterst populair o...

Lees verder

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

31-07-2018 | Volgens de geruchten komt Tesla met een geheel nieuw interieur voor de Model S en...

Lees verder

Tesla werkt aan 'Mad Max'-modus voor zelfrijdende Autopilot-systeem

25-06-2018 | Tesla-baas Elon Musk geeft een voorproefje van een aantal interessante Autopilot-f...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.