ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Hyundai IONIQ Electric steeds populairder in Ne...

Hyundai IONIQ Electric steeds populairder in Nederland

27-05-2017

Hyundai IONIQ Electric steeds populairder in Nederland

Nederland heeft de elektrische auto gevonden. Mede door gunstige bijtellingsregels leasen telkens meer mensen een volledig elektrisch aangedreven auto. Modellen zoals de Volkswagen Passat en de Tesla Model S moeten voor 2017 waarschijnlijk plaatsmaken voor de Hyundai IONIQ Electric. Deze debutant is sinds kort verkrijgbaar bij ActivLease en stijgt rap in populariteit onder elektrische leaserijders. De Hyundai IONIQ Electric geeft dan ook veel waar voor een scherpe vanafprijs. U kan nu een leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Hyundai IONIQ electric bereik

De Hyundai IONIQ was al leverbaar met hybride aandrijving maar volledig elektrisch aangedreven auto’s zijn nu in door de vriendelijke 4 procent bijtelling regeling. De Hyundai IONIQ Electric komt dan ook als geroepen. Deze elektrische topper heeft een theoretisch bereik van 280 kilometer met zijn 28 kWh grote accupakket. De topsnelheid is 165 kilometer per uur. Dat is een hele prestatie als je kijkt naar vergelijkbare modellen.

De Hyundai IONIQ Electric valt in het steeds groter wordende segment van redelijk betaalbare elektrische leaseauto’s. De prijs ligt in de buurt van de Kia Soul en de Renault Zoe maar u krijgt daarbij wel standaard cruise control en dat is ideaal als u efficiënt wilt rijden.

Opmerkelijk design

Als auto is de IONIQ Electric ook een prettige verschijning. Opmerkelijk aan de voorkant is de bedekking van de grille. De koplampen met Ledverlichting zijn daarin ook volledig geïntegreerd. Een leuk detail is het koperkleurige randje onderaan de bumper. Deze kleur keert terug in het interieur en met name het dashboard. Als u liever deze details met witte lak wilt, is dat ook mogelijk bij ActivLease.

Hyundai IONIQ Electric

Sportieve elektrische auto

Qua rijgedrag kan u altijd sportieve prestaties van de Hyundai IONIQ Electric verwachten. Dat komt natuurlijk door de elektrische aandrijving, maar Hyundai geeft meer. Zo heeft de auto een sportstand en zijn de stoelen sportief afgesteld. Toch is het interieur van IONIQ ruim en comfortabel genoeg voor de langere ritten.  

Leaseofferte aanvragen voor de Hyundai IONIQ Electric

Alle uitvoeringen van de Hyundai IONIQ Electric kan u nu bestellen bij ActivLease. Wij hebben al een grote voorraad IONIC Electric modellen die u hier kan bekijken. Vraag een leaseofferte aan en laat u informeren door onze vriendelijke leaseprofessionals. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair. Wij kunnen naast leaseauto’s leveren, bijvoorbeeld meer informatie geven over de 4 procent bijtellingregeling en een thuislaadstation bij u laten installeren. Vraag naar de mogelijkheden voor een Hyundai IONIQ Electric lease.

Relevante artikelen

Hyundai KONA Electric: alles over de navigatie en het infotainmentsysteem

25-09-2018 | Met de Hyundai KONA Electric veranderen uw zakelijke autoritten van een verplichti...

Lees verder

Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

16-08-2018 | De indrukwekkende en betaalbare Hyundai KONA Electric is van alle markten thuis. W...

Lees verder

Hyundai KONA Electric haalt verkoopdoel in Noorwegen met gemak

29-06-2018 | Bij ActivLease wisten wij reeds dat de KONA Electric een uiterst populaire auto wa...

Lees verder

Vanafprijzen Hyundai KONA Electric bekend: een uiterst betaalbare EV!

20-06-2018 | Hyundai gaf eerder aan dat de KONA Electric niet duurder zou worden dan 50.000 eur...

Lees verder