ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric maakt indruk in eerste ri...

Hyundai KONA Electric maakt indruk in eerste rijtest Autoweek

04-06-2018

Hyundai KONA Electric maakt indruk in eerste rijtest Autoweek

Bij ActivLease zien we enorm veel potentie in de Hyundai KONA Electric. Wij zijn daarom de enige leaseintermediair die de elektrische KONA deze zomer al kan leveren. Het model combineert een indrukwekkende actieradius en een complete uitrusting in een voordelig totaalpakket. Elektrisch leasen in 2018 betekent ook dat u in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent. Nederland is een belangrijke markt voor elektrische auto’s en daarom kregen de journalisten van Autoweek al de kans om de KONA Electric te testen. Ze zijn zeer positief en noemen het een veelbelovende verkooptopper.

Fraai vormgegeven

Het uiterlijk van de Hyundai KONA Electric verschilt op subtiele wijze met dat van de gewone KONA. Volgens Autoweek is de auto iets langer en hoger en valt hij vooral op door de voorkant met gesloten grille. De neus is bovendien volledig in de carrosseriekleur gehuld en dat staat de KONA EV eigenlijk nóg beter.

Ook van binnen is de auto fraai vormgegeven. Het dashboard is overzichtelijk en bevat een groot touchscreen, waarop de bestuurder van alles kan aflezen en bedienen zoals navigatiekaarten, radio, de actieradius en het opladen. Schakelen gaat via een shift-by-wire automaat en dat levert het interieur meer ruimte en uitstraling op. De KONA Electric komt in drie uitrustingniveaus, waarvan de Launch Edition de meest uitgebreide. Deze is bij ActivLease uit voorraad leverbaar en wordt niet duurder dan 50.000 euro, zodat zakelijke rijders volledig profiteren van het bijtellingsvoordeel.

Hyundai KONA Electric

Twee verschillende motoren

De Hyundai KONA Electric is te leasen met twee verschillende elektromotoren. Het basismodel heeft een accucapaciteit van 39,3 kWh, goed voor een bereik van ongeveer 300 km op basis van de WLTP. Dat is al meer dan de Volkswagen e-Golf en Nissan Leaf! De Long Range versie heeft een 64 kWh accu en haalt wel 470 km. Dat zijn indrukwekkende cijfers voor een elektrische auto, zo vindt ook Autoweek. Het automagazine mocht de sterkste versie testen en is onder de indruk van de sportieve aandrijving. De auto ligt stabiel op de weg en maakt van inhalen een koud kunstje.

Hyundai KONA Electric veiligheid

Autoweek heeft het ook over de vele veiligheids- en assistentiesystemen die op de KONA Electric te vinden zijn. Adaptive Smart Cruise Control met Lane Keeping Assist is standaard, net als op de Hyundai IONIQ Electric. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto netjes binnen de lijnen van de rijbaan blijft en een veilige afstand tot zijn voorganger behoudt. Andere functies zoals voetgangersherkenning, dodehoekwaarschuwing en een achteruitrijcamera met parkeersensoren verhogen de veiligheid en geven een geruststellend gevoel.

Hyundai KONA Electric leasen met sterkste motor bij ActivLease

U kan reeds een leaseofferte aanvragen voor de Hyundai KONA Electric bij ActivLease. De interesse is zeer hoog dus wacht niet te lang! Onze voorraad leasemodellen zijn uitgevoerd als 64kWh Launch Edition. Hiermee geniet u van veel vermogen, een grote actieradius en een zeer complete uitrusting. Wij verwachten de elektrische KONA vanaf juli te leveren. Onze vriendelijke medewerkers vertellen u er alles over en helpen u ook met het bestellen van een laadpaal op eigen terrein. Lease de Hyundai KONA Electric met vriendelijke bijtelling en doe mee met de elektrische omslag!

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric maakt indruk in eerste ri...