ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

IAA 2019: deze 7 elektrische auto's kunnen we verwachten

08-09-2019

IAA 2019: deze 7 elektrische auto's kunnen we verwachten

De IAA in Frankfurt start binnenkort en is jaarlijks het moment voor autofabrikanten om hun nieuwe modellen te presenteren. ActivLease kijkt het meest uit naar de nieuwe lichting elektrische modellen die hopelijk spoedig naar Nederland komt. Deze elektrische auto’s zijn sowieso van de partij en sommigen (zoals de Tesla Model 3) zijn nu beschikbaar bij ActivLease om te leasen met 4% bijtelling!

Volkswagen ID.3

Het moet de nieuwe Kever/Golf van het Duitse merk worden: de Volkswagen ID.3. De auto zal eindelijk op de IAA onthuld worden en de Duitsers beloven een revolutionair nieuw platform, waar nog jaren op voortgebouwd kan worden. De schappelijk geprijsde personenauto van Volkswagen verschijnt eind 2019 op de markt. De basisversie heeft al een WLTP-range van 330 km en dat kan u voor een meerprijs uitbreiden.

Volkswagen ID.3

Opel e-Corsa

De uiterst populaire Corsa krijgt in 2020 een elektrische variant waarvoor Nederlanders nu al massaal warmlopen. De WLTP-actieradius is dan ook een indrukwekkende 330 kilometer. ActivLease verwacht de eerste e-Corsa’s in april te leveren en er zijn nog een beperkt aantal exemplaren over. Bent u een van de eerste Opel e-Corsa leaserijders straks?

Opel e-Corsa

Porsche Taycan

Porsche gaat de strijd aan met de Tesla Model S en gooit al zijn design- en motorkennis in de strijd. De Porsche Taycan wordt een hele harde klap en op de IAA gaat hij uitgedeeld worden. Wat we al weten van de Taycan is dat de uitzonderlijke kwaliteit van Porsche aan alles te zien zal zijn. Eind 2019 komt hij op de markt.

Porsche Taycan

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische auto’s ter wereld, maar dit wordt de eerste keer dat de auto op de IAA staat. Het zal dan ook vooral symbolisch zijn, dat Tesla eindelijk de productie van de auto op orde heeft en er al 150.000 gebouwd zijn.

Tesla Model 3

Seat Mii Electric

Ook Seat gaat elektrisch en het eerste model schittert straks op de IAA. De Seat Mii Electric is op hetzelfde betrouwbare onderstel gebouwd als de Volkswagen e-Up.

Seat Mii Electric

Polestar 2

Alle elektrische Volvo’s vallen voortaan onder zustermerk Polestar. De Polestar 2 verschijnt begin 2020 en gaat veel bekijks trekken op de IAA. Niet alleen is de elektrische hatchback lekker spannend ontworpen en voorzien van de hoogstaande Volvo-kwaliteit, de 500 km WLTP-actieradius zal zelfs Tesla-fans doen slikken.

Polestar 2

Mini Cooper SE

De Mini Cooper SE verschijnt eind dit jaar en zal voor het eerst op de IAA staan. Nu al is de hoeveelheid lease-aanvragen overweldigend, dus wij verwachten heel veel kijkers voor deze hippe Mini.

Mini Cooper SE

Hou ActivLease in de gaten voor meer informatie over de levering van deze elektrische modellen. Of bekijk onze huidige voorraad elektrische topauto’s, want leasen in 2019 betekent dat u nog profiteert van de vriendelijke 4% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogIAA 2019: deze 7 elektrische auto's kunnen we v...