ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVijf vragen over de Volkswagen ID beantwoord

Vijf vragen over de Volkswagen ID beantwoord

25-04-2019

Vijf vragen over de Volkswagen ID beantwoord

De verwachtingen van de Volkswagen ID.3 zijn enorm hoog. Volkswagen wil elektrisch rijden graag dichterbij de massa brengen en volgens de Duitse autofabrikant is de ID.3 hun belangrijkste model sinds decennia. Maar waarom eigenlijk? ActivLease zet de vijf meest gestelde vragen op een rij en geeft antwoord. Heeft u al interesse in het zakelijk leasen van de Volkswagen ID.3? U kunt de auto geheel vrijblijvend reserveren bij ActivLease en profiteren van de gunstige fiscale bijtelling!

1. Wat maakt de Volkswagen ID.3 zo bijzonder?

‘Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch,’ kopt het Duitse merk op hun website. Dat geldt natuurlijk ook voor de uitstekende e-Golf, maar de ID.3 is al vanaf het begin gebouwd als elektrische auto. En VW wil dat we er massaal in gaan rijden. De ID.3 combineert een lage vanafprijs met een grote actieradius en het hoge kwaliteitsniveau van een Volkswagen. De snelle, stille elektromotor met achterwielaandrijving maakt het rijden in deze auto bovendien een groot plezier. En uw portemonnee is ook tevreden, want de ID.3 komt in aanmerking voor de laagste bijtellingscategorie. Reden genoeg om net zo’n mijlpaal te worden als de Kever en Golf!

2. Hoeveel actieradius heeft de Volkswagen ID.3?

De Volkswagen ID.3 komt op de markt met drie verschillende accupakketten. Een groot voordeel voor zakelijke rijders, want u kunt altijd een versie leasen die bij u past. De basisversie heeft een accu van 45 kWh en een WLTP-range van 330 kilometer. Andere versies worden geleverd met 58 kWh en 77 kWh accu’s en die maken het mogelijk om tot wel 550 kilometer op één lading te kunnen rijden. De Volkswagen ID.3 kunt u thuis of op het werk opladen, maar is ook geschikt voor snelladers. Via een DC snellaadpunt heeft u binnen 30 minuten weer honderden kilometers actieradius 'bijgetankt'.

3. Wat gaat de Volkswagen ID.3 kosten en wanneer kan ik hem leasen?

De Volkswagen ID.3 kost minder dan 30.000 euro. Dat is de verwachte vanafprijs voor het instapmodel. Volkswagen brengt eerst de 58 kWh mid-range variant uit die u momenteel al kunt reserveren bij ActivLease. Deze zal onder de 40.000 euro blijven. Vanaf eind 2019 gaat de auto in productie en medio 2020 worden de eerste exemplaren geleverd. Er is enorm veel interesse voor de elektrische auto, dus wacht niet te lang met het reserveren van uw productieplek. Hoe eerder u erbij bent, hoe sneller u kunt rijden!

4. Ik heb eerder een leaseauto nodig. Is er al een alternatief voor de ID?

De Volkswagen ID.3 is een veelbelovende elektrische auto, maar als u niet kunt wachten zijn er genoeg alternatieven beschikbaar. ActivLease heeft als leaseintermediair de beschikking over een groot aanbod elektrische auto’s met 4% bijtelling. Populaire modellen zoals de Hyundai KONA Electric, Nissan Leaf en Tesla Model 3 zijn scherp geprijsd en in 2019 leverbaar met een grote actieradius. Bovendien breekt de markt voor betaalbare EV’s het komende jaar volledig open. Bekijk ons overzicht van de meest veelbelovende elektrische auto’s voor 2019/2020.

VW ID.3

5. Welke elektrische auto’s van Volkswagen komen er nog meer?

Volkswagen heeft voor de komende jaren een hele range ID-modellen gepland in allerlei soorten en maten. Denk aan SUV’s, crossovers, bestelbussen en meer. De ID.3 hatchback komt als eerste op de markt. Daarna volgt de ID Crozz, ID Vizzion, ID Buzz, ID Roomzz en ID Buggy. Lees onze blog voor meer informatie over deze elektrische auto’s en volg onze nieuwspagina om niets te missen.

Betaalbaar elektrisch leasen is mogelijk via ActivLease!

Bent u al klaar voor de elektrische omslag met de Volkswagen ID.3? De elektrische auto wordt steeds betaalbaarder en bij ActivLease profiteert u daar optimaal van. De fiscale voordelen zoals het lage bijtellingstarief maar ook onze scherpe leaseprijzen maken het zakelijk zeer interessant om in een elektrische auto te rijden. Bekijk ons volledige aanbod online en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVijf vragen over de Volkswagen ID beantwoord