ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische auto's van Volkswagen die u binn...

De elektrische auto's van Volkswagen die u binnenkort kunt leasen [UPDATE]

05-04-2019

De elektrische auto's van Volkswagen die u binnenkort kunt leasen [UPDATE]

Elektrisch rijden in een Volkswagen is al een tijdje mogelijk dankzij de betaalbare VW e-Golf. En als het aan de Duitsers ligt wordt het stekker rijden voor steeds meer mensen toegankelijk. Per 2020 wil het merk 100.000 elektrische auto’s per jaar verkopen, in 2025 moet dit gestegen zijn naar maar liefst 1 miljoen exemplaren. Maar met welke modellen wil Volkswagen deze doelstelling gaan halen? ActivLease is specialist in elektrisch leasen en zet alle toekomstige elektrische auto’s van Volkswagen op een rij.

Volkswagen ID.3

Onder de familienaam ID brengt Volkswagen verschillende soorten auto’s uit die op hetzelfde platform gebouwd kunnen worden. De eerste daarvan is de Volkswagen ID.3, een betaalbare elektrische stadsauto in de vorm van een hatchback. Zo betaalbaar, dat iedereen er in moet kunnen rijden. U kunt hem vanaf 2020 leasen in drie versies, met verschillende instapprijzen en een grote actieradius. Volgens Volkswagen haalt de ID.3 een elektrische range van 330 tot wel 550 kilometer. Het wordt daarom veelal gezien als een groot concurrent voor de Tesla Model 3 en kan net als de Beetle en Golf de volgende ‘game changer’ van het merk worden. Dat klinkt veelbelovend! Reserveer de Volkswagen ID.3 bij ActivLease.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID Crozz

Na de ID Neo komt Volkswagen met de ID Crozz, een stijlvolle, betaalbare elektrische leaseauto en de ‘crossover van de toekomst’. Bijzonder is dat de auto zich via stemcommando’s laat openen, sluiten en starten. Ook maakt de ID Crozz gebruik van een head-up display met Augmented Reality, dat handige informatie in het blikveld van de bestuurder projecteert. Het dashboard oogt strak en opgeruimd en bevat een groot touchscreen voor infotainment. Verder beschikt de SUV over vierwielaandrijving, een totaal vermogen van 225 kW en een actieradius van 500 kilometer op een volle accu.

Volkswagen ID Crozz

Volkswagen ID Buggy

De Volkswagen ID Buggy is een knipoog naar de buggies van vroeger, toen Volkswagen nog kevers en hippiebusjes maakte. De nieuwe Buggy is 100% elektrisch, heeft vierwielaandrijving en is vooral bedoelt om plezier te maken. Hij heeft een accupakket van 62 kWh en een elektromotor van 204 pk, waarmee een sprint naar 100 km/u slechts 7,2 seconden duurt. Volgens de WLTP is een actieradius van 250 kilometer mogelijk. Wanneer de ID Buggy op de markt komt is nog niet bekend. Hopelijk snel, want bij ActivLease worden we erg vrolijk van dit model!

Volkswagen ID Buggy

Volkswagen ID Buzz

De Volkswagen ID Buzz is geïnspireerd door het iconische Volkswagen minibusje. Met dit studiemodel combineert Volkswagen de geliefde retrolook en flexibiliteit van de klassieke T1 met de kracht en hightech van vandaag. De ID Buzz moet autorijden veiliger maken dankzij autonome rijfuncties en technologie zoals gezichtsherkenning en Augmented Reality. En tegelijkertijd genoeg ruimte bieden voor meerdere passagiers. Het busje krijgt een riante WLTP range van wel 600 km en kunt u vanaf 2022 leasen als personenauto én bestelwagen.

Volkswagen ID Buzz

Volkswagen ID Vizzion

Met de ID Vizzion blikt Volkswagen vooruit op een volledig zelfrijdende auto die met Tesla kan concurreren. De elektrische sedan beschikt over geavanceerde autonome technologie en kan bestuurd worden via stemcommando’s en handgebaren. Een stuur en pedalen heeft de ID Vizzion niet nodig. In 2022 komt de innovatieve auto op de markt en moet dan een bereik hebben van 665 kilometer. Volkswagen hoopt dat de technologie zich snel genoeg ontwikkelt om in 2025 een volledig zelfrijdende versie uit te kunnen brengen. Dit geldt overigens voor alle ID modellen.

Volkswagen ID Vizzion

Volkswagen ID Roomzz

De Volkswagen ID Roomzz, het zesde model in de ID reeks, is een grote elektrische SUV van het formaat Touareg. De elektrische auto moet uitblinken in ruimte, zoals zijn naam al doet vermoeden. Naast verschillende zitconfiguraties en plek voor 7 personen beschikt de ID Roomzz over level 4 autonoom rijden, waarbij de bestuurder de pedalen en het stuurwiel niet meer hoeft te gebruiken.

Volkswagen ID Roomzz

Een elektrische Volkswagen leasen doet u bij ActivLease

De elektrische toekomstplannen van Volkswagen zijn zeer ambitieus. De Duitsers hebben het aantal productieplaatsen voor elektrische auto’s drastisch uitgebreid en willen zodoende duizenden stekkermodellen per dag produceren. Bij ActivLease zijn we ook overtuigd van de elektrische omslag. U kunt bij ons de populaire Volkswagen e-Golf leasen met vier procent bijtelling. Vraag een persoonlijke leaseofferte aan bij onze leaseprofessionals en ga ook elektrisch!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische auto's van Volkswagen die u binn...