ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Vizzion, nieuwe elektrische sedan, k...

Volkswagen Vizzion, nieuwe elektrische sedan, kan u in 2022 leasen bij ActivLease

09-03-2018
Volkswagen Vizzion, nieuwe elektrische sedan, kan u in 2022 leasen bij ActivLease

Volkswagen heeft de vierde auto bekend gemaakt in de innovatieve ID lijn voor elektrische voertuigen. De Volkswagen Vizzion zal als elektrische sedan in 2022 leverbaar zijn om te leasen bij ActivLease. De Duitsers streven naar een totaal autonoom rijdende Volkswagen Vizzion in 2025. Het model op de Autoshow van Genève heeft al geen stuurwiel en gaspedalen meer. Volkswagen richt zijn pijlen de komende jaren op elektrische rijden en u kan reeds een dergelijke leaseauto rijden in de vorm van de Volkswagen e-up en de Volkswagen e-Golf. Lease ze bij ActivLease in 2018 en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Volkswagen Vizzion actieradius is 665 kilometer

De Volkswagen Vizzion prijkt momenteel op de Autoshow van Genève als een totaal zelfrijdende elektrische auto. Het model beschikt over twee elektromotoren die garant staan voor een vermogen van 225 kW. De topsnelheid van de Vizzion is 180 kilometer en de sedan kan 0 naar 100 kilometer per uur halen in 6,3 secondes. De Volkswagen conceptauto verbergt ook een niet te versmaden 111 kilowattuur groot accupakket, wat resulteert in een uiterst indrukwekkend elektrisch bereik van 665 kilometer.

Zelfrijdende Volkswagen Vizzion

Middels stemcommando’s en handgebaren kan de bestuurder de conceptauto besturen. Een stuur en pedalen zijn nergens te bekennen en Volkswagen gelooft dat dit de toekomst zal zijn, of althans van de ID lijn die het concern promoot als nieuwe range innovatieve elektrische auto’s. In werkelijkheid zal de technologie voor autonoom rijden langer ontwikkeld moeten worden. De Volkswagen Vizzion prepareren de Duitsers voor een lancering in 2022. De volledig zelfrijdende auto verwacht Volkswagen in 2025 te kunnen leveren.

De Vizzion is de vierde ID-serie Volkswagen. Het concern ontwikkelt in rap tempo elektrische auto’s voor de komende jaren. In 2020 zult u de Volkswagen ID kunnen leasen en kort daarop volgt de ID Buzz, een elektrische minibus. De derde elektrische Volkswagen van de nieuwe lijn is een elektrische cross over met de naam de ID Crozz. Daarna zal de Volkswagen Vizzion volgen.

Klaar voor elektrisch leasen met vriendelijke bijtelling? Kies ActivLease

In 2018 elektrisch leasen is al uiterst voordelig door de vriendelijke bijtelling van vier procent die geldt voor alle compleet elektrisch aangedreven auto’s. De Volkswagen e-up en de e-Golf zijn op voorraad en onze vriendelijke medewerkers kunnen u een leaseofferte sturen. ActivLease is uw elektrische lease expert en helpt u bij iedere stap van de elektrische overstap. U kan bijvoorbeeld een laadstation bij uw nieuwe elektrische leaseauto bestellen. ActivLease regelt het voor u.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Vizzion, nieuwe elektrische sedan, k...