ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen start in 2019 met productie van elek...

Volkswagen start in 2019 met productie van elektrische Tesla-concurrent

11-12-2017

Volkswagen start in 2019 met productie van elektrische Tesla-concurrent

Volkswagen is een heus elektro-offensief aan het voorbereiden. Het Duitse merk heeft nu de datum aangekondigd voor de productiestart van de Volkswagen ID, het eerste model van een nieuwe generatie elektrische auto’s. Deze compacte stadsauto met een grote actieradius moet een betaalbare concurrent worden voor Tesla en wordt vanaf eind 2019 gebouwd. ActivLease juicht de elektrische omslag van Volkswagen toe. Elektrisch rijden is onder Nederlanders populairder dan ooit en dat merkt ActivLease in het aantal aanvragen voor elektrische auto leaseoffertes. Lease elektrische en u profiteert van een gunstige vier procent bijtelling.

Alternatief voor Nissan Leaf en Tesla Model 3

De Volkswagen ID is een volledig elektrische hatchback die vorig jaar debuteerde op de Paris Motor Show. De stadsauto krijgt een groot bereik, zelfrijdende technologie en een leaseprijs die vergelijkbaar is met een nieuwe VW Golf. Het accupakket van de ID zou groot genoeg zijn voor een theoretische actieradius van 300 kilometer zonder op te laden. Volkswagen wil hiermee een alternatief bieden op concurrenten zoals de Nissan Leaf en Tesla Model 3.

Volkswagen I.D. 2019

Platform voor meerdere modellen

De Volkswagen ID is de eerste van een nieuwe generatie elektrische auto’s die gebruik maakt van het MEB-platform. Op dit modulaire platform kan Volkswagen veel verschillende soorten leaseauto’s bouwen met een grote actieradius en snellaadcapaciteit. Volkswagen heeft voor de komende vijf jaar al tweeëndertig elektrische modellen en varianten op de planning staan. Dat zijn behalve de ID ook de ID Crozz, een volledig elektrische crossover met 500 kilometer bereik, en de elektrische minibus ID Buzz.

Een elektrische Volkswagen leasen bij ActivLease

Volkswagen wil graag de leiding nemen op de markt voor elektrische leaseauto’s. Het Duitse merk verwacht in 2020 een totaal van 100.000 elektrische modellen te produceren. Met de toename in het aantal elektrische auto’s die u kunt leasen en de gunstige bijtelling van vier procent is het leasen van een elektrische auto interessanter dan ooit. Bovendien profiteert u bij ons van de beste lease deals. ActivLease is expert in elektrisch leasen. U kunt bij ons al een elektrische Volkswagen leasen uit voorraad: de VW e-Golf. Onze Volkswagen voorraadmodellen zijn direct leverbaar voor een zeer scherp leasetarief. Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers of vraag meteen een offerte aan!

Bron: Volkswagen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen start in 2019 met productie van elek...