ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Volkswagen I.D. Crozz komt in 2020. Bekijk hier...

Volkswagen I.D. Crozz komt in 2020. Bekijk hier de elektrische crossover

03-10-2017

Volkswagen I.D. Crozz komt in 2020. Bekijk hier de elektrische crossover

Volkswagen heeft op de IAA in Frankfurt een nieuwe elektrische leaseauto onthuld. De Volkswagen I.D. Crozz is een volledig elektrische crossover met een bereik van 500 km en is vanaf 2020 te leasen. Hiermee wil het Duitse merk zijn aanstaande elektro-offensief kracht bijzetten. Eerder kondigde het al de elektrische hatchback I.D. en de elektrische minibus I.D. Buzz aan. ActivLease kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe modellen. U kunt al een elektrische Volkswagen leasen uit onze voorraad. De VW e-Golf is één van de populairste leaseauto’s waarbij u in 2017 profiteert van slechts 4% bijtelling.

Volledig elektrische SUV

De nieuwe versie van de I.D. Crozz is een evolutie van een eerdere conceptauto en lijkt al productiewaardig. De volledig elektrische crossover komt vanaf 2020 op de markt, het jaar waarin Volkswagen 100.000 elektrische modellen wil verkopen. In hetzelfde jaar komt de I.D. op de markt en een paar jaar later de I.D. Buzz. De I.D. Crozz staat op het nieuw ontwikkelde elektrische platform met 4MOTION-vierwielaandrijving. Ook wordt de SUV geleverd met features zoals stembediening, lederen stoelen en volledig digitale instrumenten.

500 km actieradius

De I.D. Crozz heeft volgens Volkswagen een elektrische actieradius van ongeveer 500 kilometer. Dat is vergelijkbaar met de andere modellen in de I.D. reeks. Dankzij een tweetal elektromotoren heeft de I.D. Crozz een vermogen van 225 kW, met een topsnelheid van 180 km/u. Het opladen van de batterij kan via de 150 kW-snellader. Hiermee is de elektrische auto al binnen een half uur tot 80% vol.

Volkswagen I.D. Crozz beelden

Naast een aantal afbeeldingen heeft Volkswagen beelden vrijgegeven waarin de vernieuwde versie van de I.D. Crozz te bewonderen is. In het filmpje hieronder ziet u o.a. de prachtige gestroomlijnde carrosserie van de crossover, de zelfrijdende technologie in actie, de stembediening van het dashboard en een verlicht panoramadak.

Volkswagen I.D. Crozz Volkswagen I.D. Crozz Volkswagen I.D. Crozz Volkswagen I.D. Crozz Volkswagen I.D. Crozz

Lease een elektrische Volkswagen bij ActivLease

Het leasen van een elektrische auto is aantrekkelijker dan ooit. Niet alleen heeft u keuze uit interessante leasemodellen, zoals de vernieuwde Volkswagen e-Golf en de Volkswagen e-Up, u profiteert ook in 2017 van een gunstige vier procent bijtelling. ActivLease is uw elektrische lease intermediair en adviseert u graag bij het leasen van een elektrische auto. Ook helpen we bij het vinden van een geschikte laadoplossing voor thuis of op uw werk. Bekijk onze voorraad elektrische leaseauto’s en vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Bron: Volkswagen