ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMini Electric komt begin 2020 en dit gaat hij k...

Mini Electric komt begin 2020 en dit gaat hij kosten

14-06-2019
Mini Electric komt begin 2020 en dit gaat hij kosten

Mini organiseerde onlangs een exclusief preview event voor de Mini Electric en dat levert een aantal interessante details op. Zo weten we nu de Nederlandse richtprijs én actieradius van de elektrische auto! Vanaf 2020 kunt u de Mini Electric leasen en hij komt dan in aanmerking voor de lage vier procent bijtelling. Alvast een exemplaar reserveren? Dat kan natuurlijk bij ActivLease, uw elektrisch lease expert!

Nederlandse vanafprijs

De Mini Electric vanafprijs is nog niet bekend maar hij zal in ieder geval minder dan 40.000 euro gaan kosten. Dat meldt Autoblog.nl. De productieversie krijgt de aanduiding Cooper SE op de achterkant en moet hetzelfde sportieve rijgevoel bieden als een gewone Mini. Uiteraard in combinatie met de indrukwekkende prestaties die we gewend zijn van een elektrische auto, dus dat belooft wat!

Mini Electric

Elektrische range

De elektrische Mini leent zijn aandrijving van de BMW i3s en daardoor zijn een aantal details al te raden. Zo krijgt hij een elektromotor met meer dan 180 pk vermogen en heeft de batterij een capaciteit van 33 kWh. Dat moet volstaan voor een realistische elektrische range van ongeveer 200 kilometer. En dankzij driefasen laden kunt u thuis lekker snel de actieradius weer bijladen.

Een echte Mini

Ondanks de elektrische aandrijving blijft de auto qua looks natuurlijk een échte Mini, met de herkenbare carrosserievorm en koplampen. Unieke details zoals de dichte grille en gele kleuraccenten moeten de stekkervariant verder onderscheiden. De speciale velgen van het conceptmodel zouden optioneel leverbaar worden. Daarnaast wordt het display achter het stuur volledig digitaal, zodat bestuurders allerlei rij-informatie kunnen raadplegen en de accustatus kunnen checken.

ActivLease, uw intermediair voor Mini Electric lease

In september wordt de Mini Electric officieel onthuld en de leveringen gaan vanaf eerste kwartaal 2020 van start. Een spannend moment, want het wordt de allereerste Mini die u volledig elektrisch kunt rijden! Wel heeft het merk eerder een plug-in hybride variant van de Countryman uitgebracht. Interesse in een Mini voor een zakelijke lease? Ons gehele Mini leaseaanbod kunt u online bekijken.

Bron: Autoblog.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMini Electric komt begin 2020 en dit gaat hij k...