ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Jaguar overweegt exclusieve SVR-versie van de elektrische I-Pace

13-04-2018

Jaguar overweegt exclusieve SVR-versie van de elektrische I-Pace

De Jaguar I-Pace heeft de markt voor elektrische SUV’s volledig op zijn kop gezet. Terwijl merken als Audi en Mercedes-Benz zich haasten om een concurrerend model uit te brengen, onderzoekt Jaguar al mogelijkheden om het eigen aanbod uit te breiden. De I-Pace is reeds in verschillende uitvoeringen beschikbaar en wellicht zien we binnenkort extra sportieve en exclusieve versies van de indrukwekkende elektro-SUV. ActivLease is uw Jaguar lease intermediair. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar meer informatie of vraag meteen een leaseofferte aan.

Jaguar I-Pace SVR

Jaguar presenteert in New York de F-Pace SVR, een topmodel met sterkere motor en verbeterde prestaties. In gesprek met het Britse Autocar zegt Jaguar ook een high-performance model te overwegen voor de elektrische I-Pace. “We hebben nog niets besloten,” zegt Hanno Kirner, hoofd van Special Vehicle Operations bij Jaguar, “maar we zijn aan het evalueren wat een I-Pace SVR kan bieden en hoe we de technologie kunnen toepassen.” Ook een extreem luxe model en zelfs een off-road versie van de I-Pace noemt Kirner ‘interessante projecten’.

Jaguar I-Pace 2018

SUV met sportprestaties

De Jaguar I-Pace levert in de basis al zeer indrukwekkende prestaties. ActivLease kan zich bijna niet voorstellen hoe snel een SVR-versie van de elektrische SUV zou zijn. De I-Pace heeft een gecombineerd vermogen van maar liefst 400 pk en een direct koppel van 696 Nm. Daarmee accelereert en bestuurt de SUV als een échte sportauto. Voor een sprint naar 100 km/u zijn slechts 4,8 seconden nodig, en wie het gaspedaal volledig intrapt kan een topsnelheid van 200 km/u bereiken. Bij ActivLease kunt u alles lezen over de bijzondere I-Pace.

Jaguar I-Pace leaseofferte aanvragen doet u bij ActivLease

De Jaguar I-Pace is de allereerste volledig elektrische auto van Jaguar. De langverwachte SUV is bij ActivLease beschikbaar voor leasing in alle uitvoeringen en kleuren. Volgend jaar brengt Jaguar een tweede elektrische model op de markt en het merk kijkt ook naar de mogelijkheden voor een grotere SUV. ActivLease is uw Jaguar lease expert en volgt voor u al het nieuws omtrent Jaguar leasing. Neem een kijkje in onze voorraad Jaguar leaseauto’s en vraag een leaseofferte aan. Onze vriendelijke medewerkers gaan graag voor u aan de slag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogJaguar overweegt exclusieve SVR-versie van de e...