ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogLease de populaire Audi e-tron nog dit jaar met...

Lease de populaire Audi e-tron nog dit jaar met slechts 8% bijtelling

04-06-2020

Lease de populaire Audi e-tron nog dit jaar met slechts 8% bijtelling

De Audi e-tron is een van de populairste elektrische auto’s van dit moment. Hij heeft dan ook alle ingrediënten voor succes, want het is een indrukwekkende SUV met een onmiskenbaar Audi design en een hightech interieur. Bent u nog voor dit jaar op zoek naar een premium elektrische SUV met slechts 8% netto bijtelling? Dan hebben wij goed nieuws, want de e-tron is nog volop uit voorraad leverbaar bij ActivLease.

Audi e-tron uitvoeringen die nog dit jaar te leasen zijn

De e-tron is te leasen in verschillende uitvoeringen, die Audi editions noemt. Zo is er de standaard e-tron edition, de Business edition, Business edition plus en de extra sportieve S edition. De standaard edition is er alleen met 50 quattro motor, maar alle overige editions zijn er ook met een nog krachtigere 55 quattro motor. De 50 quattro uitvoering heeft een actieradius van 300 kilometer, waar de 55 quattro uitvoering 436 kilometer ver komt. Eerder bekeken we al wat nog meer de belangrijkste verschillen zijn tussen deze 2 typen motoren. U heeft hoe dan ook bij elke e-tron uitvoering de beschikking over de volledige optielijst.

Een elektrische SUV op z'n Audi's

Iets wat alle Audi e-tron’s met elkaar gemeen hebben is het prachtige design en de kwalitatief hoogstaande afwerking. Aan de buitenkant springt de kenmerkende LED verlichting meteen in het oog. Het interieur is voorzien van de modernste techniek met meerdere touchscreens, het aantal fysieke knoppen wordt tot een minimum beperkt en gekleurde LED verlichting zorgt voor een fijne sfeer. U kunt zelfs de spiegels laten vervangen voor camera’s, waardoor er ook nog schermen in de portieren bij komen.

Audi e-tron leasen uit voorraad bij ActivLease

Als u op zoek bent naar een premium elektrische SUV als zakelijke leaseauto dan kunt u bijna niet om de Audi e-tron heen. Bij ActivLease zijn veel e-tron modellen direct uit voorraad leverbaar en kunt u ze daardoor nog in 2020 leasen tegen een scherp tarief én met slechts 8% bijtelling. Als u de auto bijvoorbeeld 5 jaar least, bespaart u wel duizenden euro’s bijtellingskosten! Vraag daarom vandaag nog uw persoonlijke leasevoorstel aan bij een van onze collega’s.

Lease acties voor de Audi E-tron bij ActivLease

95kWh 55 quattro Edition
Audi E-tron
Laagste prijs
95kWh 55 quattro Edition
Netto bijtelling:
€ 283,-
Actieradius:
401 km
Leaseprijs:
€ 728,-
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.