ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz CLE onthuld: vanaf november te le...

Mercedes-Benz CLE onthuld: vanaf november te leasen

07-07-2023
Mercedes-Benz CLE onthuld: vanaf november te leasen

Mercedes-Benz zet een streep door de C-Klasse en de E-Klasse, maar er is ook goed nieuws: het beste van beide modellen komt samen in de nieuwe Mercedes CLE! De nieuwe coupé combineert de sportieve rijstijl van de C-Klasse met de onovertroffen luxe van de E-Klasse. U kunt hem vanaf november leasen bij ActivLease en binnenkort is het model al te bestellen. Er komen ook Plug-in Hybrid varianten en een AMG-uitvoering. Meer weten? Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de mogelijkheden.

Mercedes Benz CLE Coupé en Cabrio

De Mercedes-Benz CLE start een nieuwe, strakkere productielijn van het Duitse merk. Toch ziet het model er allesbehalve zuinig uit, hij is zelfs langer dan de C-Klasse en E-Klasse, met 4,85 meter lengte. Sportiviteit genoeg ook met de dubbele uitlaten, brede banden, dunne koplampen en scherpe achterlichten. Als coupé is de Mercedes CLE al een schoonheid en dan komt er vanaf 2024 ook nog een cabrio-uitvoering. Tevens te leasen bij ActivLease.

Veel luxe

Van binnen is de Mercedes CLE het summum van luxe. Veel details lijken op de Mercedes AMG SL zoals de twee schermen. Een is de digitale cockpit en de ander volgt schuin het dashboard en geeft u toegang tot alle functies. Dat scherm is ook een stukje groter met 12,3 inch.

Mercedes-Benz CLE

Mercedes CLE motoren

Het motoren aanbod voor de Mercedes-Benz CLE is lekker indrukwekkend. Sportieve leaserijders kunnen kiezen voor het topmodel met zescilinder motor. De CLE 450 4Matic is goed voor 381 pk vermogen en 500 Nm koppel. Wie met minder cilinders ook genoegen neemt, kan voor de CLE 200 of 300 gaan. Die hebben een 2,0 liter viercilindermotor, met 204 of 258 pk. Vierwielaandrijving is bij alle uitvoeringen standaard, behalve voor de CLE 200 waar het een optie is. Dieselrijders kunnen de Mercedes CLE ook overwegen; er komt een viercilinder dieseluitvoering genaamd de Mercedes CLE 220d. Goed voor 200 pk en 440 Nm koppel.

Mercedes CLE Plug-in Hybrid

Levering van de Mercedes-Benz CLE start vanaf november in Nederland en ActivLease verwacht daarvoor al uw bestelling te kunnen plaatsen. De Mercedes-Benz CLE Coupé wordt volgend jaar bovendien uitgebreid met een Cabrio-variant. Er staat voor later ook een Plug-in Hybrid uitvoering gepland en op de testbaan is al een Mercedes-Benz CLE AMG gespot door de fans.

Mercedes-Benz CLE

Bestel binnenkort de Mercedes CLE bij ActivLease

Meer weten? Onze vriendelijke medewerkers praten u graag bij over de Mercedes-Benz CLE. Wij houden u bovendien op de hoogte en kunnen een vrijblijvende leaseofferte sturen zodra de orderboeken open zijn. Bekijk ook ons complete Mercedes-Benz leaseaanbod online. U kunt vandaag nog een nieuwe Mercedes leasen voor een scherpe maandprijs.

Lease acties voor de Mercedes-Benz CLE Coupe bij ActivLease

200 MHEV AMG Line 9G-Tronic
Mercedes-Benz CLE Coupe
Binnenkort
200 MHEV AMG Line 9G-Tronic
Netto bijtelling:
€ 465,-
 
Leaseprijs:
€ 989,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz CLE onthuld: vanaf november te le...