ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Mercedes C-klasse heeft Tesla-achtig touchscreen, leasen vanaf voorjaar 2021

24-02-2021

Mercedes C-klasse heeft Tesla-achtig touchscreen, leasen vanaf voorjaar 2021

De compleet nieuwe Mercedes-Benz C-klasse is onthuld! Mercedes heeft de afgelopen jaren zijn modellen een grondige facelift gegeven en komende zomer is eindelijk de C-klasse aan de beurt. Het resultaat is indrukwekkend want de Duitse slee is qua design en technologie weer helemaal up-to-date. De nieuwe Mercedes C-klasse verschijnt weer als sedan en estate en u kunt hem bij ActivLease vanaf dit voorjaar bestellen!

Groter en ruimer

Wat meteen opvalt is het opgefriste gezicht van de Mercedes C-klasse. Dat is geheel in lijn met modellen die eerder al een modelupdate kregen, met koplampen en achterlichten zoals we die inmiddels kennen van de A-klasse en E-klasse. De auto is ook een stukje groter geworden. Zowel de sedan als estate zijn nu 4,75 meter lang, oftewel een groeispurt van 6,5 centimeter. De estate is iets minder gegroeid maar heeft wel meer plek in de kofferbak: de bagageruimte gaat van 460 naar 490 liter.

Tesla-achtig touchscreen

Binnenin zet de C-klasse grotere stappen. Mercedes kiest niet voor een breedbeeld display zoals in andere modellen, maar plaatst een enorm Tesla-achtig touchscreen in de middenconsole. Wat een eyecatcher! Het verticale scherm met MBUX-infotainmentsysteem is 12,3 inch groot en komt over uit de nieuwe S-klasse. Ook het scherm voor de neus van de bestuurder is gedigitaliseerd en kan nog worden uitgebreid met een head-up display, waarmee bijvoorbeeld de snelheid en navigatiehulp in de voorruit worden geprojecteerd.

Mercedes-Benz C-klasse

Slimme software

De slimme software van Mercedes is nóg slimmer geworden. Door “Hey, Mercedes” te roepen kan de auto allerlei opdrachten aannemen en vragen beantwoorden. Als het bijvoorbeeld koud is hoeft u dat alleen maar te roepen en de auto zet vervolgens de verwarming aan. De nieuwste versie van dit MBUX-systeem werkt zelfs met Smart Home apparaten. Zo kan de auto ook de verwarming en verlichting thuis alvast aanzetten als u nog onderweg bent.

Ook als PHEV met 100 km actieradius

Om de doorontwikkeling van de Mercedes C-klasse te onderstrepen krijgt hij ook een sterk verbeterde plug-in hybride versie. En daar hebben de Duitsers geen half werk van gemaakt, want dankzij het 25,4 kWh accupakket kan de C300e tot maar liefst 100 kilometer volledig elektrisch rijden! Daarnaast is de plug-in hybride aandrijving 313 pk sterk en kan optioneel worden uitgebreid met variabele demping en zelfs achterasbesturing voor een betere draaicirkel.

De nieuwe Mercedes-Benz C-klasse leasen kan vanaf dit voorjaar bij ActivLease

Het hypermoderne interieur en de indrukwekkende plug-in hybride aandrijving maken van de Mercedes C-klasse en C-estate weer potentiële leasetoppers. Het nieuwe model staat vanaf juli dit jaar in de showroom. Een Mercedes C-klasse leaseofferte aanvragen kan natuurlijk al voor die tijd want ActivLease verwacht dat de orderboeken zeer binnenkort worden geopend. Interesse in een andere stekker-Benz? U kan ook alvast een kijkje nemen in ons volledige Mercedes-Benz leaseaanbod.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes C-klasse heeft Tesla-achtig touchscree...