ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes teased augmented reality van nieuwe S-...

Mercedes teased augmented reality van nieuwe S-klasse

20-07-2020

Mercedes teased augmented reality van nieuwe S-klasse

De volledig vernieuwde Mercedes-Benz S-klasse lijkt nu echt in de startblokken te staan, want Mercedes is op social media al aan het teasen geslagen. Het merk heeft een video gedeeld waarin het nieuwe augmented reality head-up display te zien is. Dit hypermoderne systeem projecteert handige rijinformatie op de voorruit van de auto, net als de Volkswagen ID.3. ActivLease loopt alvast vooruit op de onthulling en bekijkt wat we al weten van de nieuwe S-klasse.

Augmented Reality navigatie

De S-klasse is het absolute topmodel van Mercedes met een geschiedenis van grote innovaties. Het kan dan ook niet anders dat Mercedes de mooiste nieuwe functies bewaard voor de S-klasse. Dit keer wordt dus onder andere de navigatie naar een nieuw niveau gebracht. Met augmented reality is het nooit meer onduidelijk welke afslag u nu precies moet nemen. Er verschijnen namelijk pijlen in het gezichtsveld, precies op de plek waar u dient af te slaan. In de video is tevens te zien dat het systeem andere weggebruikers kan accentueren en zo de afstand in de gaten houdt.
 

Tesla achtig interieur

Eerder hintte Mercedes-Benz al dat het interieur van de S-klasse een flinke stap naar digitalisering gaat maken. Bij de huidige S-klasse is het instrumentarium al volledig digitaal, en het ziet het er naar uit dat in het toekomstige model ook alle fysieke knoppen uit de middenconsole zullen verdwijnen. Daarmee volgt Mercedes de weg van Tesla, dat met deze ontwikkeling begon in de Model S. Het scherm in de S-klasse moet maar liefst 17” in doorsnee worden. Wij zijn erg benieuwd naar de eerste foto’s!

Naast de S-klasse komt er ook een elektrisch topmodel

Naast de nieuwe S-klasse, die waarschijnlijk ook weer als PHEV leverbaar wordt, werkt Mercedes ook aan de volledig elektrische topmodel EQS. Hoewel dit op het eerste gezicht op een elektrische S-klasse lijkt, is het volgens Mercedes een compleet andere auto. Het conceptmodel van de EQS had een geplande actieradius van een indrukwekkende 700 kilometer! Blijf ActivLease volgen voor al het nieuws rond de nieuwe S-klasse en EQS. De elektrische Mercedes EQC is al bij ons te leasen. Hiervoor kunt u hier een vrijblijvende leaseofferte aanvragen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes teased augmented reality van nieuwe S-...