ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMet de Corsa-e brengt Opel elektrisch rijden na...

Met de Corsa-e brengt Opel elektrisch rijden naar hun populairste model

21-11-2019

Met de Corsa-e brengt Opel elektrisch rijden naar hun populairste model

Begin volgend jaar komt een van de populairste compacte auto’s van Nederland, de Opel Corsa, voor het eerst als elektrische variant op de markt. De Corsa is alweer toe aan zijn zesde generatie en met de Corsa-e is een nieuwe revolutie voor het model een feit. De Corsa-e is van de buitenkant vrijwel niet te onderscheiden van de ‘gewone’ versie en ook qua rijeigenschappen is het een echte Corsa gebleven. Opel wil met dit model elektrisch rijden dan ook voor veel mensen bereikbaar maken en dat lijkt goed te gaan lukken!

Behoorlijk veel auto voor weinig geld

Een belangrijk onderdeel om de auto voor veel mensen bereikbaar te maken is natuurlijk de prijs. De Corsa-e heeft daarom een zeer aantrekkelijke prijs meegekregen. Met een vanafprijs van rond de 30.000 euro is het bij de Corsa-e goedkoper instappen dan bijvoorbeeld de DS 3 Crossback E-Tense en Peugeot e-208. En dat terwijl Opel zich ook niet heeft ingehouden als het gaat om bereik of comfort.

Een actieradius waarmee je kilometers vooruit kunt

Opel heeft met een actieradius van maar liefst 330 kilometer WLTP ervoor gezorgd dat iedereen zijn dagelijkse ritten moet kunnen rijden, zonder zogenaamde ‘laadstress’. Om de Corsa-e bij te laden hoeft u gelukkig niet te lang stil te staan. Binnen een half uur is de accu weer voor 80% vol te laden.

De Corsa-e wordt aangedreven door een 100 kW sterke elektromotor, die we ook terug gaan vinden in de DS 3 Crossback E-Tense en Peugeot e-208. Hiermee kunt u vanuit stilstand in 2,8 seconden accelereren tot 50 kilometer per uur. Erg fijn voor in de stad! In de Corsa-e is een knop te vinden voor 3 verschillende rij modi: Normaal, Eco en Sport. Zo kunt u zelf kiezen of u extra sportief rijgedrag wenst, of liever zoveel mogelijk bereik haalt.

De Corsa-e is de meest complete Corsa ooit

De Corsa-e is standaard al erg goed uitgerust. Zo is centraal in het volledig vernieuwde interieur een infotainment scherm te vinden van 7 inch met USB en Bluetooth aansluitingen. Een scherm van 10 inch is optioneel verkrijgbaar. Verder is een uitgebreid pakket aan veiligheidssystemen aanwezig. Onderweg kunt u vertrouwen op bijvoorbeeld voetgangersdetectie, automatische noodstop, vermoeidheidsherkenning en rijbaanassistentie. De Corsa-e is zelfs als eerste in zijn klasse leverbaar met Intellilux Led Matrix koplampen. Deze slimme verlichting past zich automatisch aan elke situatie aan en zorgt voor beter zicht, zonder tegenliggers te verblinden. Verder kunt u kiezen voor luxe opties zoals stoel- en stuurverwarming, interactief display achter het stuur en park assist.

Opel Corsa-e in 2020 te leasen bij ActivLease

De Opel Corsa-e is te leasen vanaf het voorjaar van 2020, dus we moeten nog even geduld hebben. Gelukkig is hij bij ActivLease nu al in alle uitvoeringen te bestellen! Als intermediair werken wij samen met grote leasemaatschappijen, dus als u er snel bij bent kunt u vanaf het eerste moment rijden in de elektrische Corsa. Vraag snel een aantrekkelijke en vrijblijvende Opel leaseofferte aan bij onze medewerkers.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMet de Corsa-e brengt Opel elektrisch rijden na...