ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Mini komt met elektrische Countryman en volledig nieuwe crossover EV

30-10-2020

Mini komt met elektrische Countryman en volledig nieuwe crossover EV

Mini heeft grote plannen op het gebied van elektrificatie bekend gemaakt. Het merk met de compacte retro auto’s wil in de komende jaren minstens 2 volledig elektrische modellen lanceren. Deze modellen verschijnen naast de huidige Mini Electric, de elektrische versie van de klassieke Mini hatchback. Deze werd eerder dit jaar al geïntroduceerd. Wat gaan die 2 nieuwe EV’s dan zijn? Mini meldt dat het gaat om een elektrische variant van de Countryman én een compleet nieuwe kleinere crossover.

Naast de Plug-in Hybride straks ook een elektrische Countryman

De huidige Mini Countryman is nu al als plug-in hybride te leasen. Het onlangs gefacelifte model kan met een opgeladen accu tot wel 57 kilometer volledig elektrisch rijden. Voor de nieuwe generatie van Mini’s compacte SUV komt daar dus een volledig elektrische variant bij. Net als eigenaar BMW wil Mini hiermee het ‘Power of Choice’ concept volgen, zodat er voor iedereen een geschikte Countryman is. Naast het nieuwe model met elektromotor blijven daarom ook de uitvoeringen met brandstofmotor én de PHEV in het gamma aanwezig.

Er komt een compleet nieuwe elektrische kleine crossover

De volledig elektrische Countryman is in de nabije toekomst dan niet meer de enige Mini die hoger op zijn wielen staan. Hij zal worden vergezeld door een compleet nieuwe kleinere crossover. Het verschil met de Countryman is, naast het kleinere formaat, dat voor dit nieuwe model de ‘Power of Choice’ niet geldt en dat hij exclusief met elektrische aandrijving beschikbaar zal zijn. Het is helaas nog niet bekend hoe dit nieuwe model gaat heten en hoe hij eruit gaat zien, maar wij zijn nu al erg benieuwd!

Bij ActivLease least u een Mini Electric op Countryman PHEV

Mini heeft nog geen release schema voor de nieuwe stekkerauto’s bekend gemaakt, dus wij verwachten ze niet voor het einde van 2021. Wilt u al eerder een hippe Mini leasen? Bij ActivLease least u de Countryman Plug-in Hybride tegen een scherp tarief. En als u er snel bij bent kunt u nog dit jaar instappen in de elektrische Mini Cooper met slechts 8% bijtelling! Neem gerust contact op met onze medewerkers, of vraag hier meteen een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMini komt met elektrische Countryman en volledi...