ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Audi e-tron SUV foto's opgedoken

19-05-2018

Nieuwe Audi e-tron SUV foto's opgedoken

De Audi e-tron SUV zal op 30 augustus officieel onthuld worden door de Duitsers, maar ActivLease heeft reeds foto’s gevonden van de elektrische Audi. Het betreft een prototype van de elektrische SUV, bijna klaar om de volledige productie in te gaan. Een fotograaf via Motor1 heeft de foto’s gepubliceerd. ActivLease is uw leaseintermediair en u kan deze Audi e-tron SUV binnenkort leasen. Lease elektrisch in 2018 en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Concurrent voor Tesla Model X

Binnenkort is het eindelijk zover, dan kunnen wij de eerste elektrische crossover van Audi zien. De e-tron SUV gaat direct concurreren met de Tesla Model X en uit de nieuwe foto’s blijkt dat Tesla een geduchte tegenstander krijgt.

Audi e-tron suv

Audi e-tron suv

Audi e-tron SUV details

Deze EV is bijna klaar voor productie en werd getest in het zuiden van Duitsland. Onder de camouflage zijn veel details al merkbaar die hoogstwaarschijnlijk in het definitieve model zullen terugkeren. De achterzijde is beter verborgen maar lijkt een grote LED-balk te worden die allebei de achterlichten gaat weergeven.

Audi e-tron SUV actieradius

Onder de carrosserie zal een totaal elektrische aandrijving te vinden zijn, met een vermogen van zo’n 435 paardenkrachten of 320 kW. De topvermogen wordt geschat op 503 pk of 379 kW. Audi gaat ook uit van een elektrisch bereik van maximaal 400 kilometer op één acculading, gemeten volgens de Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure (afgekort WLTP).

Laden wordt geen uitdaging met een snellader in de buurt. Het 95 kWh lithium-ion accupakket van de Audi e-tron SUV kan binnen 30 minuten volledig opgeladen worden. Een normaal laadstation doet er ongeveer acht-en-een-half uur over.

De Audi e-tron SUV wordt in 2019 verwacht bij ActivLease, samen met een dynamischere Sportback Variant editie. Audi plant ook een derde EV in de vorm van een elektrische sedan. De Duitsers willen vanaf 2025 jaarlijks 800.000 elektrische auto’s verkopen. Een ambitieus streven vindt ActivLease!

De Audi e-tron SUV leasen? In 2019 leverbaar bij ActivLease

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en zal alle nieuwe elektrische auto’s van Audi leveren zodra zij voor Nederland toegankelijk zijn. U kan rekenen op een persoonlijke leaseofferte gemaakt door onze vriendelijke medewerkers. In 2018 elektrisch leasen betekent dat u profiteert van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Bekijk onze elektrische autovoorraad en onze Audi voorraad. Wij kunnen u ook helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein. ActivLease is uw lease expert.

Bron: Motor1

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Audi e-tron SUV foto's opgedoken