ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe beelden van Tesla Cybertruck in het openbaar

10-12-2019

Nieuwe beelden van Tesla Cybertruck in het openbaar

De Tesla Cybertruck heeft sinds de presentatie flink wat stof doen opwaaien. De elektrische pick-up truck van Tesla is niet alleen omstreden vanwege zijn sportwagen-achtige prestaties, maar vooral ook als het gaat om de extreme looks. Het voertuig is in de media al op diverse manieren op de hak genomen. Maar hoewel de Cybertruck pas in 2021 op de markt komt, duiken er nu al indrukwekkende nieuwe beelden op van het voertuig op de openbare weg. Komt de Tesla Cybertruck wellicht sneller dan verwacht?

Andere voorkant

Op de nieuwe beelden is te zien hoe de Tesla Cybertruck een testrit maakt in de stad en op de snelweg bij Los Angeles. Andere weggebruikers wisten het voertuig te filmen en zagen niemand minder dan Elon Musk achter het stuur zitten. De CEO van de elektrische autobouwer heeft blijkbaar al iets laten aanpassen aan het ontwerp, want bij de voorkant zien we iets wat meer lijkt op traditionele koplampen in plaats van de enkele lichtbalk die het eerder gepresenteerde prototype had.

Snelste pick-up ooit

Daarnaast is te zien dat de Cybertruck niet alleen op papier maar ook in het echt erg snel is. Even het stroompedaal intrappen is al genoeg om een andere weggebruiker in te halen. De oer-Amerikaanse pick-up truck met verbrandingsmotor krijgt het dus moeilijk, want de elektrische truck van Tesla wordt de snelste én krachtigste truck ooit. De snelste versie accelereert al in minder dan drie seconden van 0 naar 100 km/u en krijgt een trekgewicht van maar liefst 6.350 kilo. Zelfs concurrenten zoals de Rivian R1T kunnen daar niet aan tippen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Can’t believe I saw the Tesla Cybertruck in person the other night! Did my best to shoot video with my broken hand but WOW. It’s absolutely massive in person and very quick but still hideous 😂 #tesla #cybertruck #teslacybertruck

Een bericht gedeeld door Andrew Villablanca (@avvblanc) op

Voordelig Tesla leasen doet u bij ActivLease

Bij ActivLease zijn we fan van elektrische auto’s en innovatieve mobiliteit. De Tesla Cybertruck blijven we dan ook nauwlettend volgen en u kunt alle updates en nieuwsberichten vinden op onze blogpagina. Ook voor een voordelige Tesla lease kunt u bij ons terecht. Als intermediair hebben wij de beschikking over een beperkte voorraad Tesla modellen met levering 2019 waaronder de Tesla Model 3. Hiermee kunt u nog jarenlang gebruik maken van de lage 4% bijtelling, dus pak uw kans en vraag snel een leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe beelden van Tesla Cybertruck in het open...