ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla onthult binnenkort de 'Cybertruck', maar...

Tesla onthult binnenkort de 'Cybertruck', maar er zijn meer elektrische pick-up trucks onderweg

18-11-2019
Tesla onthult binnenkort de 'Cybertruck', maar er zijn meer elektrische pick-up trucks onderweg

De oer-Amerikaanse pick-up truck staat aan de vooravond van grote veranderingen en die hebben alles te maken met elektrisch rijden. Tesla komt met een eigen pick-up truck en deze gaan ze op 21 november officieel onthullen. Een spannend moment, want er is nog vrijwel niets bekend over dit nieuwe elektrische model. Op teaser afbeeldingen die eerder zijn gedeeld zijn niet echt duidelijke vormen te zien, maar Elon Musk noemt het zelf de “cybertruck”, wat dat ook mag betekenen. Wat we wel zeker weten is dat de elektrificatie van auto’s ook de (grote) Amerikaanse markt van pick-up trucks heeft bereikt. Er wordt inmiddels al net zo erg naar de Tesla Cybertruck uitgekeken als naar de Model Y!

Mysterieus uiterlijk, indrukwekkende specificaties

Hoe de Tesla pick-up truck er ook uit mag gaan zien, de specificaties die al genoemd werden zijn indrukwekkend. Volgens Musk kan de truck ruim 136.000 kilo trekken, passen er 6 personen in en kan de pick-up tussen de 645 en 800 kilometer rijden op een enkele acculading. Eigenlijk verslaat de elektrische pick-up truck op alle fronten de best verkopende pick-up ter wereld, de Ford F150. Alleen daarom al is de Tesla pick-up een auto om goed in de gaten te houden!

De elektrische Ford F150

Gelukkig zit Ford zelf ook niet stil, want zij komen met een elektrische versie van precies die F150. De elektrische versie van dit icoon zal in 2021 op de markt moeten verschijnen en wordt al volop getest. Eerder berichtten wij al over een prototype dat zo krachtig was dat het een volgeladen trein vooruit kon trekken. Dat is een duidelijk statement van Ford. Wij kijken dan ook uit naar de overige specificaties!

Rivian R1T

De eerste elektrische pick-up truck die ook echt bij de dealers staat wordt de Rivian R1T. Rivian is net als Tesla een nieuwkomer op de automarkt. Zij hebben een pick-up truck ontwikkeld met een accupakket dat tot wel 180 kWh capaciteit heeft! Ondanks z’n gewicht van 2.670 kilo kan de snelste uitvoering in 3 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren. Deze duizelingwekkende specificaties bewijzen wat ons betreft dat de elektrische aandrijving deze pick-up trucks naar een nieuw niveau gaan tillen! Wij waren dan ook al erg enthousiast bij de aankondiging van deze auto. De R1T is inmiddels al in productie en moet begin 2020 al geleverd gaan worden in Amerika.

Elektrisch rijden begint bij ActivLease

Bij ActivLease zitten we 21 november klaar om de onthulling van de Tesla Cybertruck te volgen. Blijf ons dus volgen om op de hoogte te blijven over de Tesla pick-up, de Rivian R1T en de Ford F150. We hopen u snel te kunnen melden of deze indrukwekkende auto’s ook naar Nederland zullen komen. Bent u nieuwsgierig of een elektrische auto leasen iets voor u is? Onze medewerkers helpen en adviseren u graag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla onthult binnenkort de 'Cybertruck', maar...