ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Koud kunstje: elektrische Ford F-150 trekt lading van 450 ton

25-07-2019

Koud kunstje: elektrische Ford F-150 trekt lading van 450 ton

Bij Ford heeft men ongetwijfeld de beelden gezien waarin de Tesla Model X een Boeing vooruit trekt. En ze dachten: ‘dat kunnen wij ook!’ Om de kracht van de aankomende elektrische Ford F-150 te showen komt het merk met hun eigen filmpje, waarin ze de pick-up een vracht laten trekken die niet minder indrukwekkend is dan een vliegtuig. Met de performance van elektrische auto’s valt duidelijk niet te spotten en ActivLease heeft een groot aanbod leasemodellen beschikbaar die u online kunt bekijken.

450 duizend kilo

Ford wil iedereen graag laten weten dat de geëlektrificeerde F-150 niet minder stoer of sterk is dan de gewone versie. Het prototype moet een lading van tien treinwagons voorttrekken, met daarin 42 Fords F-150. Samen goed voor een slordige 1 miljoen pond, omgerekend ruim 450 duizend kilo. De pick-up heeft er desondanks geen enkele moeite mee. Hoe dat eraan toe gaat is in onderstaand filmpje te zien. Indrukwekkend!

Elektrische F-150

De Ford F-150 staat bekend als de oer-Amerikaanse pick-up truck. Van geen enkel ander model zijn in de Verenigde Staten zoveel exemplaren verkocht. De bestseller moet natuurlijk wel met zijn tijd mee en daarom verschijnt er later dit jaar een volledig elektrische variant. Ondertussen moet Ford oppassen voor de concurrentie, want zowel Rivian als Tesla azen op een deel van het succes met hun eigen elektrische pick-up.

Elektrische Ford leasen? Het kan bij ActivLease!

Of de elektrische F-150 ook in Nederland beschikbaar komt is nog niet bekend, maar ActivLease houdt het nieuws hieromtrent goed in de gaten. Naast de ongekende performance profiteert u met een elektrische auto van fiscale voordelen zoals een lage bijtelling en vrijstelling van bpm. Wist u al dat Ford druk bezig is om zijn wagenpark te elektrificeren? Volgend jaar introduceert het merk zijn allereerste EV en u kunt momenteel al de Ford Mondeo en Transit bestelwagen met geëlektrificeerde aandrijving leasen.

Bron: Ford Mediacenter

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogKoud kunstje: elektrische Ford F-150 trekt ladi...