ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDít is de elektrische Tesla Cybertruck, in elk...

Dít is de elektrische Tesla Cybertruck, in elk opzicht schokkend

22-11-2019

Dít is de elektrische Tesla Cybertruck, in elk opzicht schokkend

Na een hoop cryptische hints en teasers heeft Tesla eindelijk zijn volledig elektrische pick-up truck gepresenteerd. Het voertuig heet daadwerkelijk ‘Tesla Cybertruck’ en combineert een extreem futuristisch design met specificaties die al even indrukwekkend zijn. Volgens Tesla biedt hun Cybertruck een betere functionaliteit dan een gewone pick-up en meer performance dan een sportauto. Benieuwd naar wat de Tesla Cybertruck allemaal kan? En wat hij gaat kosten? Lees snel verder!

Futuristisch

Elon Musk verkondigde al dat de elektrische pick-up een Blade Runner-achtig design zou krijgen en het opperhoofd van Tesla houdt zich aan zijn woord. De Cybertruck lijkt namelijk rechtstreeks uit een sciencefiction film te komen. Of van het oppervlakte van Mars. Het futuristische voertuig heeft geen normale carrosserie maar een hoekig, monochroom exoskelet van roestvrijstaal en gepantserd glas. Dat zou de truck extra veilig en stevig moeten maken. We zijn alvast benieuwd of hij net zo'n goede crashtest aflegt als de Model 3. Maar waar zijn de zijspiegels, Tesla?

In onderstaand filmpje kunt u een samenvatting van de Tesla Cybertruck onthulling bekijken. De demonstratie van het gepantserd glas verliep niet helemaal zoals gepland en dat zorgt inmiddels voor een hoop hilariteit.

6.350 kilo trekgewicht

Niet alleen het uiterlijk van de Tesla Cybertruck maakt indruk, ook de specificaties lijken van een andere planeet. De truck krijgt drie versies, waarvan de sterkste is uitgerust met vierwielaandrijving en maar liefst drie elektromotoren. Dat brengt hem in amper drie seconden naar een snelheid van 100 km/u! Alsof dat nog niet gek genoeg is haalt de Cybertruck een actieradius van ruim 800 kilometer en kan hij maximaal 6.350 kilo trekken. Dat is sneller, verder én sterker dan concurrent Rivian R1T. De achterwielaangedreven basisversie van de Cybertruck mag er trouwens ook zijn met een range van ongeveer 400 kilometer en ruim 3.400 kilo trekgewicht.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck Tesla Cybertruck Tesla Cybertruck Tesla Cybertruck Tesla Cybertruck

Adaptieve luchtvering

De Tesla Cybertruck heeft een ruimtelijk interieur met plek voor zes personen en een 17 inch touchscreen. Dat is groter dan het scherm in de Tesla Model 3. Ook adaptieve luchtvering is standaard aanwezig. De laadklep van het voertuig is 1,98 meter diep en kan gebruikt worden als opslagruimte of om mee te kamperen – inclusief tent en keuken. Mogelijkheden genoeg dus.

Tesla Cybertruck komt in 2021, nu te reserveren

De Tesla Cybertruck is nu al te reserveren maar het duurt nog tot eind 2021 voor de truck uit de fabriek rolt. Wie uitkijkt naar de topversie heeft tot eind 2022 geduld nodig. Wat de elektrische truck in Nederland moet gaan kosten is nog niet bekend. In Amerika is de vanafprijs net iets minder dan 40.000 dollar met optioneel Full Self-Driving. Uiteraard houdt ActivLease alle ontwikkelingen rondom de Tesla Cybertruck in de gaten. Momenteel hebben wij nog beperkte voorraad Tesla Model 3 met levering 2019!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDít is de elektrische Tesla Cybertruck, in elk...