ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNieuwe details van Tesla Model Y SUV, leasen in...

Nieuwe details van Tesla Model Y SUV, leasen in 2020

17-05-2017

Nieuwe details van Tesla Model Y SUV, leasen in 2020

Tesla levert meer elektrische auto’s af dan ooit en breidt het wagenpark flink uit. CEO Elon Musk laat een aantal details los over de Model Y, een nieuwe, volledig elektrische SUV die eind 2019, begin 2020 beschikbaar komt voor leasing. Het wordt alweer het vijfde productiemodel van de fabrikant, die ook nog aan een elektrische pick-up en vrachtwagen werkt. Tesla levert elke elektrische auto met semiautonome functies en beweert dat binnen tien jaar elke nieuwe auto zelfstandig kan rijden. Wilt u de elektrische toekomst nu al ervaren? Dat kan bij ActivLease! Vraag snel en gemakkelijk uw Tesla Model X of Model S leaseofferte aan.

Model Y krijgt eigen platform

De Model Y moet een flink steentje gaan bijdragen aan de doelstelling van Tesla om een miljoen elektrische auto’s te verkopen in 2020. De elektrische cross-over deelt daarom niet het onderstel van de Model 3, maar krijgt een eigen platform. Hierbij wordt het 12-volt systeem verlaten voor een geheel nieuwe architectuur, die minder bedrading nodig heeft en de automatisering tegemoet komt. Het produceren van de Model Y zou dus veel sneller, makkelijker en goedkoper moeten zijn dan voorgaande auto’s van Tesla.

Tesla voor een breed publiek

Bij ActivLease zijn we razend benieuwd naar de Model Y, dat een compacte en aantrekkelijk geprijsde versie moet worden van de Model X. We verwachten een groot aantal autonome functies en veiligheidssystemen, een sterk batterijpakket met een actieradius van ongeveer 350 kilometer en naar boven openende Falcon-wing deuren. En dat voor een zeer aantrekkelijke leaseprijs!

Tesla Model Y render

Leaserijders kunnen volgend jaar al uitkijken naar de Tesla Model 3. Deze elektrische sedan wordt net als de Model Y in de markt gezet als een Tesla voor een breed publiek en krijgt naar verwachting veel van bovenstaande kenmerken mee. Een leaseauto om in de gaten te houden dus. Zodra de Model 3 beschikbaar komt voor leasing kunt u bij ActivLease meteen een offerte aanvragen.

Tesla leasen bij ActivLease, elektrische leasespecialist

Wilt u ook de toekomst van het autorijden ervaren? Het leasen van een elektrische auto is nog nooit zó interessant geweest! U bespaart veel in de kosten dankzij de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en 4% bijtelling die voor milieuvriendelijke auto’s geldt. Daarnaast is accu-angst verleden tijd dankzij de vooruitgang van techniek en het groeiende laadnetwerk van Fastned. Bij ActivLease kunt u al de Model S, Model X en binnenkort ook de Model 3 leasen voor een zeer scherpe leaseprijs. Bekijk onze voorraad elektrische auto’s en vraag een leaseofferte aan. Onze vriendelijke leaseadviseurs gaan graag voor u aan de slag.

Bron: DuurzaamBedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe details van Tesla Model Y SUV, leasen in...