ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe elektrische MG Marvel R onthuld met enor...

Nieuwe elektrische MG Marvel R onthuld met enorm Tesla-achtig touchscreen

18-03-2021
Nieuwe elektrische MG Marvel R onthuld met enorm Tesla-achtig touchscreen

Design, hightech, luxe en sterke prestaties. Dat zijn de kernwaarden van de nieuwe elektrische MG Marvel R. Deze nieuwe SUV is deze week online gepresenteerd en het eerste model van een nieuwe generatie elektrische auto's van MG. De actieradius komt in elk geval boven de 400 kilometer te liggen en het touchscreen is zelfs groter dan die van een Tesla. Maar misschien wel het beste nieuws: hij is nog dit jaar te leasen!

MG komt met radicaal ander ontwerp

Als we kijken naar het design van de Marvel R valt direct op dat dit een compleet andere vormgeving is dan de ZS EV. De verlichtingspartijen aan de voor- en achterkant zijn minimalistisch, over de hele breedte doorlopend en volledig led. De MG badge is naar de motorkap verplaatst, waardoor het ontbreken van een traditionele grille extra opvalt. De deurgrepen zijn verzonken, wat de elektrische SUV ook een premium uitstraling geeft. Qua formaat is de Marvel R naar verwachting vergelijkbaar met de Volkswagen ID.4 en Skoda Enyaq.

Geen knoppen maar een 19 inch touchscreen

Dat de focus bij de Marvel R op luxe en hightech ligt, is ook terug te zien in het interieur. Centraal in het dashboard bevindt zich een echte eye-catcher: een gigantisch touchscreen van 19,4 inch. Dat is zelfs groter dan die in een Tesla (17 inch)! Via dit scherm zullen vrijwel alle functies bediend worden, want behalve op het stuur zijn er geen fysieke knoppen te vinden. Achter dat stuur bevindt zich wel nog een 9 inch digitaal instrumentarium voor navigatie en andere rij-informatie.

Lease de elektrische MG Marvel R nog dit jaar bij ActivLease

Ook in de aandrijving doet MG er een schepje bovenop. De Marvel R krijgt maar liefst 3 elektromotoren. Samen leveren die 288 pk naar alle vier de wielen. De actieradius van deze uitvoering ligt op ruim 400 kilometer. Er komt ook een variant met 2 motoren, maar de specificaties daarvan zijn nog niet bekend. De actieradius zal hierbij waarschijnlijk wel hoger uitvallen. MG heeft op dit moment nog geen prijzen bekendgemaakt. Dat kan echter niet lang meer duren, aangezien de Marvel R komende zomer al te leasen moet zijn in Nederland. De elektrische ZS EV kunt u nu al bij ons leasen, evenals de EHS plug-in hybride. Hou ActivLease in de gaten voor al het nieuws over de MG Marvel R!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe elektrische MG Marvel R onthuld met enor...